Хасково

Водачи гласуваха: За повече морал, стабилно правителство и силна България

Трима от водачите на кандидатски листи в Хасковския многомандатен район вече гласуваха на парламентарните избори.

Елена Йончева заяви, че гласува да има повече морал и почтеност в политиката. Да се върне вярата, че в нашата родина справедливостта е възможна.

Водачи
Елена Йончева

„Призовавам всички в този ден да гласуваме, защото вашият глас има значение“, заяви още Йончева.

Стефан Димитров си пожела стабилно правителство, справедливо за хората.

Водачи
Стефан Димитров

„Видяхме, че по време на кампанията прехвърчаха искри между партиите. Надявам се обаче изборите да минат спокойно, без напрежение. Надявам се в крайна сметка да има едно стабилно правителство, което да е справедливо за хората. Най-важното е следващите управляващи да мислят разумно за всички българи“, заяви Димитров.

Делян Добрев каза, че гласува за по-доброто развитие на страната и за продължаване на все по-доброто развитие на регион Хасково.

Водачи
Делян Добрев

„Гласувах за избора на местни хора от областта, а не за парашутисти. Защото хората от региона могат да постигнат повече”, заяви Добрев.

8 коментара

  1. ГЕРБ са единствените в тази кампания , които наистина се интересуват от Хасково, защото са местни!

  2. абе като чуя някоя стара муцуна да ми говори за морал и почтеност и направо ми се драйфа. хайде стига вече. пътя и към софия.

  3. Елена е блестящ журналист дали е крала не знам но знам за ДЕЛЯНЧОВИТЕ фирми и кражби Стефчо е БОГАТАШ и сега иска да влезе в политиката щото там са големите пари и далавари Той не че ги няма но иска все повече и повече Като политик е слаба ракия Общо взето СТАРИТЕ КРАДЦИ пак ЩЕ си КРАДЪ

  4. И какво направи Делян за моя град? Освен саниране на три блока, останалото е НУЛА! Голяма НУЛА!

  5. Госпожа Елена Йончева дължи своята кариера на Сергей Станишев и на БСП. Ако не беше дълги години живяла със Станишев , нямаше да бъде толкова популярна. Много по-добри от нея има, но не са съжителствали със Сергей Станишев. Но и той добре се оправи. Ожени се за милионерка – манипулаторка и сега си живее в Брюксел като арабски принц. В БСП масово са милионери, които не пускат властта през целия преход и заедно с ДС не позволяват да се развива истинската демокрация в България. Учудва ме, че толкова хора са гласували за тях. Значи освен родата, още доста хора си мислят, че те са социална партия. Предимно пенсионери, разбира се, се надяват, че тя ще им помогне за по-високи пенсии. Окрадоха България за себе си. Многото пари са у тях, защото освен всичко друго, фалираха и банките, но да се чака, че ще се откажат поне от част от парите си в полза на хората, си е направо свръх наивност. Те да говорят за морал, е повече от липса на морал, направо си е наглост. Елена Йончева пък нищо не може да направи за Хасково. Ще си гледа детето с голямата заплата в парламента и няма повече да стъпи в града. Една голяма лъжлива уста като тази на Курнелия и другите от отбора на голямата манипулация – основа на корупцията и бедността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button