Регион

Отвориха нова улица в Любимец

Улеснен е достъпът до центъра и кооперативния пазар на Любимец, това става въможно с отворената нова улица, съобщават от кметството.

Това е отсечката, която свързва ул. „Бяло море“ с ул. „Църковна“ и кооперативния пазар.

Изграждането на улицата включва нови тротоари, бордюри, пътна маркировка и осветление. Движението по улицата е двупосочно, като зад сградата на Български пощи е направено уширение, за да се осигурят допълнително паркоместа в центъра на града.

Досега теренът зад блок 3 на пл. „Трети март“ бе запустял и практически неизползваем. Върху него бяха разположени ламаринени гаражи, бивши търговски обекти, които отдавна са изгубили своето предназначение.

Любимец

Новата улица осигурява бърз и удобен достъп до централната част на града – осъществи се връзката на ул. „Църковна“, по ул. „Граф Игнатиев“, с бул. „Одрин“. Не на последно място е създадено удобство за гражданите, ползващи услугите на новооткритите офиси на Дирекция „Социално подпомагане“.

Отдясно на кооперативния пазар и зад блок 2 на ул. „Църковна“ се изгради нова улица с прилежащ паркинг. Това създава удобство както за живущите в блока, така и за посетителите на неделния пазар.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button