Любопитно

Хасково е на Лов за алтернативен туризъм в Пловдив

Община Хасково, представена от Туристическия информационен център за първи път участва в „Изложба на общините“, която се провежда на Пловдивския панаир от 29 март до 2 април.

Изложението е под егидата на Министерството на земеделието и храните и се провежда за 13-та поред година като част от Пловдивския панаир. То беше открито днес от собственика на Пловдивския панаир Георги Гергов и министъра на земеделието и храните Христо Бозуков.

Панаир

Изложбата на общините е част от Дните на семейството, свободното време, хобито и модата, включващи още: Международна изложба природа, лов, риболов (29 март – 2 април), Специализиранa изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари Цветна пролет (29 март – 2 април), Европейски панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика (30 март – 2 април), Италиански фестивал на красотата и прическата – международно изложение за фризьорство, козметика, грим, парфюмерия и мода (31 март – 2 април), C.A.C. и C.A.C.I.B. – международни киноложки изложби (1 – 2 април).

Панаир

Изложбата на общините дава възможност за демонстриране на ресурсите и предимствата на отделните райони в България, представяне на различни форми на алтернативен туризъм, презентиране на съвместни проекти на региони.

Участието дава възможност за ефективно представяне пред близо 20 000 посетители, използване на нови маркетингови и рекламни инструменти, както и популяризиране на туристическите дестинации за алтеранативен туризъм в региона.

Щанда на Туристически информационен център-Хасково може да посетите в 3-та палата, всеки ден до 2 април.

Панаир

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button