Търсят сервитьорки, камериерки и аниматори за морето

Хасково

Серия от свободни места за работа на морето са обявени и през хасковската регионална служба по заетостта.

4 са свободните места за администратор на хотел на 834 лв. заплата, като се изисква чужд език.

10 са свободните места за камериерки за хотелски стаи, сервизни и общи помещения на 705 лв.

3 са свободните места за аниматор на 834 лв. с езикови умения, като работата е подходяща и за пенсионери.

5 са свободните места за сервитьорки на 834 лв., а две са за миячи на съдове на 898 лв. Има и място за общ работник на 834 лв. заплата, като всички места по морето са обявени от дирекцията в Бургас и са свободни от месец май.

Сред другите нови свободни места са две за заварчик в Димитровград на 1000 лв., 20 за сезонен работник в Свиленград на 460 лв. и 13 за обслужващ работник в промишленото производство в Ивайловград.

5 коментара

  • „сервитьорки на 834 лв., миячи на съдове на 898 лв. , общ работник на 834 лв. , заварчик на 1000 лв.“ А учител с език – от 660 лв . до не повече от 700 лв. Е какъв е извода – в тази държава на интелигенцията, на хората работещи с ума си се плаща символично – нищо, че голяма от тях носят отговорност за други животи – деца, възрастни или болни хора. Но щом имат диплома за висше излиза, че и с много по-малко могат да живеят – нали за това са учили – да знаят и мислят как да решават всеки проблем и как да излязат от всяка ситуация. Защо ще ядат достатъчно храна като могат и с малко. Защо да си купуват повече дрехи като могат и с няколко дрипи, защо да ходят с топли обувки – като могат и боси. А после защо нямало деца, защо прираста бил отрицателен, защо бягали хората от града и държавата. Ами ето защо! Тикви с тиквите дето ни управляват!

  • Тези оферти са лъжливи, на края на месеца ще ви дадат 600 лв. Ще станете пишман ако им се хванете на въдиците.

  • как може да напишете,че професията „аниматор“ е подходяща за пенсионери?! …това е безумие..

  • А УЧИТЕЛИТЕ ОТДАВНА НЕ СА УЧИТЕЛИ ТЕ СА ТАМ ЗА ПАРИТЕ НЕ ДА НАУЧАТ ДЕЦАТА НИ НА НЕЩО. И ТЕЗИ 600-700 ЛЕВА ИМ СА МНОГО ПОНЕЖЕ СА НЕКАДЪРНИ

  • Учителите общо колко часа работа им се събират за една година и часовете на частно някой смята ли учителите по математика и чужди езици колко вадят без да плащат данъци.В училище претупват уроците за да могат да пишат повече двойки и после си създават клиенти за частни уроци. а тези обяви за морето са пълна измама осигуряват ги на 4 часа ,одържат им първата заплата с обещание че накрая ще им я изплатят но винаги на финала правят ревизия и начисляват за уж липси и не им я дават.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.