Хасково

На церемония с много прегръдки обявиха националния тим по биология

Националната олимпиада по биология и здравно образование приключи с церемония по награждаването на най-добрите в зала „Хасково“.

Тя протече изключително емоционално с много прегръдки и поздравления.

Призовата тройка при по-малките учениците до 10 клас е Никола Димитров от Бургас, Виктор Гилин и Сияна Пеева от София.

Олимпиада

При по-големите до 12 клас медалите заслужиха Димитър Каразапрянов, Габриела Христова и Христина Костадинова от София.

На церемонията бе обявен и разширеният състав на националния отбор по биология на България от 10 ученици за международната олимпиада в Ковънтри, Англия.

Олимпиада

Както Haskovo.info писа, олимпиадата под патронажа на кмета Добри Беливанов бе открита официално в петък, а същинската част на състезанието бе в събота и неделя.

Олимпиада

За националния кръг се класираха 120 ученици, сред които трима са от Хасковско – Юскан Дурмуш от 12 клас в ПМГ „Боян Петканчин“ и седмокласниците от димитровградското ОУ „Пенчо Славейков“ – Моника Делчева и Радослав Василев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Албена Йорданова
Албена Йорданова
13.08.2017 10:28 10:28

Здравейте, моля Ви да ми изпратите няколко снимки от награждаването на Националната олимпиада по биология! На Международната олимпиада в Англия нашите ученици спечелиха златен, сребърен и бронзов медал, което е изключително събитие за всички нас! Бих желала да имам някои от снимките с тези невероятни ученици и мои приятели! Благодаря Ви предварително!

доц. Албена Йорданова, председател на Националната комисия по биология

Back to top button