Хасково

Две катастрофи на „Дунав“ през уикенда – Ауди се заби в БМВ

Две катастрофи станаха през почивните дни на хасковската улица „Дунав“. Както Haskovo.info писа, вчера там се удариха Опел, Волво и Рено.

От пресцентъра на полицията съобщават, че 21-годишният шофьор на Опела поради движение с несъобразена скорост е загубил управлението и е навлязъл в насрещната лента, където се е ударил в другите две коли.

От удара са пострадали возещата се в Опела – 19-годишна девойка, която е с фрактура в областта на таза и спътничката на водача на Волвото – 61-годишна жена, която с болки в областта на кръста и гръдния кош. Те са прегледани и са освободени за домашно лечение.

Още едно произшествие на същата улица е станало на 1 април. Причина отново е несъобразена скорост. В 14,20 часа 59-годишен водач на лек автомобил Ауди А4 е загубил контрол, напуснал е платното, навлязъл е в паркинг край пътя и се е блъснал в лек автомобил БМВ. От удара, водачът е с комоцио и охлузна рана в областта на лицето, настанен в неврохирургия на МБАЛ-Хасково без опасност за живота.

Двама пияни шофьори са арестувани в Хасково, а в Свиленград е хванат шофьор без книжка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button