Хасково

Плащат на 1256 от СИК в Хасково, от сряда в Димитровград

Община Хасково започна изплащането възнагражденията на всички 1256 членове на СИК, участвали в изборите за Народно събрание на 26 март.

Средствата се изплащат в салона на община Хасково, намиращ се в северната част на сградата на общината. Работното време на касовия салон е от 9 до 16:30 ч. Възнаграждения ще се изпащат от 4 до 6 април.

Член на СИК получава по 48 лв., секретарите и зам.-председателите – по 58 лв., а председателите – 64 лв. По 20 лв. се плаща на членовете за носене на бюлетините и протоколите до РИК в Хасково.

Плащане

Членовете на СИК, които са регистрирани в дирекция „Бюро по труда“ или получават месечни помощи, съгласно Правилника за прилагане на закона за социално подпомагане, или сами внасят задължителните си здравноосигурителни вноски в НАП трябва да се обърнат към съответните институции с цел да декларират настъпилите промени във връзка с получените възнаграждения за изборите.

Възнагражденията на членовете на секционните избирателни комисии в община Димитровград ще се изплащат от 5 до 7 април, съобщават от кметството.

Възнагражденията ще се изплащат в стая № 12 в сградата на общинска администрация, срещу лична карта. На 5 април това ще става от 11 до 12 ч. и от 12:30 до 17 ч. На 6 и 7 април – от 9:30 до 12 ч. и от 12:30 до 17 ч.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button