Спорт

ПГДС първи по лека атлетика в Хасково

Отборът на ПГДС „Цар Иван Асен втори“ спечели общинското ученическо първенство по лека атлетика при големите ученици. Както Haskovo.info писа, вчера се проведоха състезанията при децата от 5 до 7 клас.

Момчетата събраха общ актив от 159 точки от осемте дисциплини – 100, 200, 400, 800 метра, дълъг и висок скок, тласкане на гюле и щафета 4 по 100 м.

Състезание

Втори се нареди тимът на ПМГ „Боян Петканчин“ (133 т.), следвани от ПГССТ „Никола Вапцаров“ (120 т.) и училището в село Узунджово (117 т.).

Тази година нямаше отбори при момичетата, като надпреварата от близо изгледаха състезателки от Спортното училище „Стефан Караджа“, които нямат право да участват.

Състезание

Областното първенство по лека атлетика се очаква да е на 27 април, но заради лошото състояние на пистата на стадион „Младост“ най-вероятно домакинството няма да е в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button