Безплатни психологически консултации на възрастни и деца

Регион

Безплатна психологическа подкрепа и консултации на възрастни и деца ще се извършват в Ивайловград от 10 до 12 април, съобщават от общината.

Консултациите ще се извършват от Ана Латунова – магистър психолог и психотерапевт след предварително записване в Детския комплекс в града.

Латунова има специализации по социална психология, консултативна психология, детско-юношеска и училищна психология, социални дейности, здравен мениджмънт, специална педагогика. Член е на Дружеството на психолозите в България и притежава над 10-годишен опит в сферата на здравеопазването и образованието.

Интересите й са насочени към изследване на спецификата на комуникационните умения между хората и социума, емоционалната интелигентност, емпатийните способности, дислексия, аутизъм, паническо разтройство и депресивни прояви.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.