Регион

Искендер на обучителна среща в Норвегия

Кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер замина на обучителна среща за обмяна на добри практики в Осло, Норвегия, съобщават от кметството.

Искендер е член на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България. Обучението се състои в дните от 3 до 7 април. Темата на срещата е „Обмяна на добри практики между асоциациите в областта на лобирането и в защита на интересите на местните власти, както и на новаторски подходи за предоставяне на услуги на общините”.

Сред акцентите в програмата са теми, свързани с реформа на общинско и регионално ниво, съвременни технологии и иновации за осигуряване на общински услуги, комуникационна стратегия и др. В обучителната среща вземат участие членове на Управителния съвет на НСОРБ. Те обменят опит и практики, използвани от Норвежката асоциация на местните власти.

Норвежката асоциация на местните и регионални власти е национална членска организация за общини, регионални власти и публични дружества управлявани и притежавани от общини или региони.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мин.бани
Мин.бани
06.04.2017 17:24 17:24

Ще прави калабалък.
Не ставаш за нищо Искендерски.Тъп си като овца(и децата ти същите).. Предполагам си срам за турците(интелигентните),а за другите гъзолизовци си като втори ПРОРОК
Отвратителна физиономия!
Повдига ми се.

Back to top button