Спорт

Грациите на „Аида“ с пръв успешен международен турнир със звезда от Русия

Хасковският клуб по художествена гимнастика „Аида“ с президент Яна Михайлова записа силно първо международно участие на турнира „Aura cup Zagreb 2017“ в Хърватия.

Чудесно се представиха – Наталия Митева, Василена Петрова, Деница Анева, Жаклин Латинова, Ясмин Рафет, Киара Стойчева, Елис Шериф и Галина Богутлиева – състезавали се от възраст 2010, 2009, деца, ДМВ и ДСВ. Четвърто място за Наталия Митева, пето място за Василена Петрова, 10-то за Елис Шериф, 12-то за Жаклин Латинова, 13-то за Ясмин Рафет и Киара Стойчева.

Аида

Михайлова специално благодари за помощта на по-големите състезателки в клуба – Селина Тодорова и Даяна Михайлова, както и на организаторите от клуб „Аура“-Хърватия.

Аида

В международния турнир участваха гимнастички от 21 държави. Участваха три български клуба – „Левски Илиана“, „Олимп“ и „Аида“. Присъства Екатерина Селезнева – индивидуална състезателка от Националния отбор на Русия, с която нашите гимнастички имаха удоволствието да се запознаят.

Аида

Сега гимнастичките ще са на лагер със Симона Пейчева, а след това предстоят нови турнири.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button