Кучешкият приют ще заработи след 2 месеца

Хасково

Кучешкият приют на бившата станция ОСМА срещу Бирената фабрика на входа на Хасково ще заработи след около 2 месеца, съобщи за Haskovo.info Велин Балкански, който е изпълняващ длъжността кмет заради отпуска на градоначалника Добри Беливанов.

Балкански посочи, че металните клетки за кучетата са изградени. Сега предстои ремонт на сградите и подмяна на дограми.

След това трябва да бъде променена структурата на общинското предприятие „Екопрогрес“, което ще обслужва приюта и съответният персонал да премине обучение.

Haskovo.info припомня, че след последното нападение на бездомни кучета пред общината, Беливанов заяви, че лятната част на приюта ще е готова до края на март.

4 коментара

  • А къде се скри Беливанов и защо? Ще се върне ли на работа или оставаме без кмет, то не че досега имахме, ама да попитаме?

  • Парите са свършили. Ще отделят от новия бюджет някой и друг милион, и тогава ще продължат. Това е отговорен обект. Доста кадри ще побере. А колко пари ще трябват за издръжката. Трябва да се намалят парите за дома за престарели на Кенана, сигурно?!

  • Е,сега не му ли отива прякорьт Добри Льжеца?

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.