Поставиха още 3 водоноски, гръмна водопровода до Пътното

Хасково
Водоноска

Още три водоноски са поставени в Хасково, съобщават от ВиК. Те са разположени до клуба в кв. “Овчарски”, ул. “Пещера” в кв. “Хисаря” и паркинга на кафене “Роял”.

Така водоноски вече има на 12 места в областния град.

От водното дружество напомнят, че се извършва учестен мониторинг на всички водоизточници за питейна вода на Хасково. Резултатите за стойностите на уран ще бъдат обявени веднага след излизането на резултатите.

Междувременно, тази сутрин гръмна главния водопровод под булевард “Съединение” до Областно пътно управление. От ВиК работят по отстраняването на аварията, като водоподаването в района е спряно. От водното дружество все още не се ангажират, кога ще бъде пусната водата.

Още новини

loading...

6 коментара

  • Току що старата синя ВОМА на ВиК,която чисти каналите доля вода за пиене във водоноската до Градската градина през маркуча, който навират в каналите и тоалетните,когато ги продухват,а си представям каква мръсотия е в контейнера и,през който са минали вече хиляди кубици вода с уран и какви ли не други боклуци.

  • Тази бома е по-чиста в сравнение със съвестта и устата на оная мръсна, долна бостанджийка дето ограбва гражданите на Хасково. Кога ще я осъдите, задето си купува търгове и постове и си върти далаверите на гърба на гражданите! Пратете и икономическа полиция и данъчните да видят всички за какво става въпрос. От къде на къде това бясно животно ще тъпче хора и ще трови живота на сума ти народ. Да се затвори тая мръсница, след като не може да бъде озъптена.

  • Е това хубаво че го казваш ама не казваш коя е бостанджийката ако тия знаеш 90 процента от града не я знае Така излиза че от писаното няма никаква полза Вземи се в ръце и пиши име а ако не пишеш значи или не е вярно или те е страх и се криеш като ПЛЪХ

  • Най-лесният начин да изгониш жителите на един град в 21 век е да го оставиш без вода.

  • Във всички медии и на видни места в града трябва да има публикувани карти с обозначени местата на водоноските. А около тези водоноски задължително трябва да има служебно лице. Оставени на произвола , крият риск от разпространение на различни инфекции причинени от недобросъвестни граждани. Как така от един резервоар безконтролно ще се налива вода за пиене.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.