Хасково

Пикап отне предимство на лада, тя го блъсна

Мястото на инцидента Лек пътен инцидент стана следобяд на кръстовището между улиците „Петко Славейков“ и „Алеко Константинов“ зад Бизнесцентъра в Хасково. Причината е неспазване на предимство. Пикап „Фолксваген“, движещ се по ул. „Алеко Константинов“ не е спрял, за да пропусне Лада и двете коли са се ударили. 

Пристигналите на мястото полицаи провериха за алкохол двамата водачи. Дрегерът даде отрицателен резултат. Щетите са за няколкостотин лева. Жената, управлявала Лада-та беше уплашена от станалото.

Само за няколко минути докато полицейският патрул беше на мястото на инцидента, няколко автомобила минаха в нарушение по околните улички. След въвеждането на новата организация на движение в района повечето пресечки са еднопосочни. Шофьорите обаче не спазват поставените знаци и това може да доведе до още произшествия, коментираха пред Haskovo.info живеещите в района.

Image Image

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button