Хасково

Оградата с Турция е платена за двуредова, а я вдигат едноредова

Договорите с фирмите и плащанията за оградата по границата с Турция са за двуредово съоръжение. В същото време се строи едноредова ограда, което е тревожно, заяви президентът Румен Радев след срещата си в Хасково с областния управител Минко Ангелов и кмета Добри Беливанов.

По думите на държавния глава оградата ще бъде изградена в срок. Радев обаче държи да се изясни ситуацията с договорите и плащанията.

Както Haskovo.info писа, преди дни Минко Ангелов съобщи, че най-вероятно оградата с Турция ще трябва да се удължи с около 1.8 км заради скалист участък по река Тунджа, който трябва да бъде заобиколен. Очакванията са оградата до там да бъде готова до 31 май.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
unocha _bleden @abv bg
unocha _bleden @abv bg
21.04.2017 20:08 20:08

Сега Бати БОКО да каже къде отидоха ПАРИЦИТЕ за втория ред И това доживяхме след 45 годишно НОРМАЛНО управление сегашните управници да КРАДЪТ и ЛЪЖАТ за СВЕТОВНО И бяха ОТНОВО ИЗБРАНИ СРАМ и РЕЗИЛ ПОЖАРНИКАРЯ се изживява като преродения ИСУС ХРИСТОС физкултурника Цветанов като апостол ПЕТЪР Лилито като МАРИЯ МАГДАЛЕНА абе вода ненапита

Пижо
Пижо
21.04.2017 21:21 21:21

Нищо ново под слънцето! С лявата ръка в десния джоб, както е казал народа. Не се наядоха, не се награбиха!? От всяка сделка – далаверка, пък народа кучета го яли! Г-н Президент докажете, че сте справедлив човек и намерете кой се е облажил от сделката с оградите и да си понесат отговорността. Ако това не стане, значи и вие сте един от тях.

Приятел
Приятел
26.04.2017 14:02 14:02

Турците бетонна ограда я правят на половин цена ,то бива крадене ама Гербаджиите направо се оляха.

Back to top button