Хасково

Трима с опасност за живота при катастрофи в Хасковско

Трима са тежко ранени при катастрофи станали вчера в Хасковска област, съобщават от пресцентъра на полицията.

На околовръстния път на Хасково 21-годишен от областния град подкарал лек автомобил БМВ 330 с английска регистрация с несъобразена скорост. Загубил е контрол над колата и на десен завой се е преобърнал извън пътя. От удара е с фрактура на два прешлена, с травми по главата и корема. Настанен е в болницата с опасност за живота.

Несъобразената скорост е причинила още една катастрофа преди село Караманци. 49-годишна водачка от Пловдив на лек автомобил Форд е загубила управлението, навлязла е в насрещната лента след десен завой и е ударила насрещно движещ се лек автомобил Мерцедес с водач 52-годишен пловдивчанин.

От удара е пострадала жената, която е в кома, с черепно-мозъчна травма. Впоследствие е транспортирана в пловдивска болница с опасност за живота.

Несъобразена скорост е довела до сериозни травми при още един инцидент станал вчера в 11 часа на пътен възел село Капитан Андреево към автомагистрала „Марица”. 62-годишен водач от селото на лек автомобил Фолксваген се е ударил в стълб вследствие на скоростта и загубата на контрол и се е преобърнал в крайпътна канавка. Мъжът е с кръвоизлив в мозъка и коремната област. Настанен е в свиленградската болница с опасност за живота.

44-годишен пък е арестуван в Димитровград за шофиране с 2.35 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button