Хасково

Девет свободни места за разузнавачи в полицията

Конкурс за девет свободни места за разузнавачи за областната дирекция на МВР – Хасково обявиха от вътрешното министерство.

В отдел „Криминална полиция“ в група „Противодействие на общи престъпления“ има две вакантни длъжности за разузнавач, колкото са и местата в група „Престъпления, свързани с незаконно пребиваване или преминаване на чужденци в страната“

В сектор „Криминална полиция“ на Районно управление – Димитровград има три места за разузнавачи и по едно в Районно управление – Свиленград и Районно управление – Харманли, участък – Симеоновград.

Кандидатите трябва да са дееспособни физически, да имат само българско гражданство, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията, да не са привлечени като обвиняеми или не са подсъдими за умишлено престъпление от общ характер. Сред специфичните изисквания – да не са по-възрастни от 40 г., да имат висше образование.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Щирлиц
Щирлиц
22.04.2017 10:39 10:39

От всяко дърво свирка не става…

Fanki
Fanki
22.04.2017 19:16 19:16

ЩИРЛИЦ да те коригирам Има дървета от които стават свирки това са дървета киото вместо ябълки круши и т н плодове раждат КАЙМЕТА по 100 лв Като застанеш под такова дърво и гледаш заедно с листата висят и каймета Ако намериш такова дърво СТАВАШ РАЗУЗНАВАЧ

лозко пръдлето
лозко пръдлето
22.04.2017 20:48 20:48

само г- н К р у ш к о в стария става за разузнавач това топ ченге за 20 и 21 век – напред К о л е .

Back to top button