Хасково

Хасковлии се жалват от изтрити пешеходни пътеки

За изтрити пешеходни пътеки сигнализираха читатели на Haskovo.info. В случая хората са притеснени за състоянието на маркировката по хасковския булевард „Съединение“ до социалния център за деца и младежи.

„Дали трябва да сгазят някого там, че да осигурят безопасността за пешеходците?! Аз съм шофьор, също така минавам пеша оттам. Много малка част от шфьорите предполагат че там има пешеходна пътека. Повечето натискат газта и ще те сгазят“, се казва в читателския сигнал.

Пътеки

Според хората въпросният участък е потенциалн убиец и предлагат там да се постави светофар или поне да се монтират светещи знаци за пешеходни пътеки.

Малко по-надолу до ДНА пешеходните пътеки са в подобно състояние.

Пътеки

Изпрати новина

9 коментара

 1. На ул. „Стара планина“ новите пешеходни пътеки също се изтриха за една гоина. До военното формирование така и не направиха, въпреки, че стотици военнослужещи пресичат ежедневно от едно и също място. Слагайте от новите легнали полицаи и отгоре пътека!

  1. Беливанов се крие като мишка и дреме като слънчасал, зимата умори хората с лед, а сега с уранова вода, некадърен дърт смешник

 2. Няма го Иванов да оправи пешеходните пътеки.Така ли бяха улиците по негово време. Има да го търсите но няма да го намерите.

 3. Ами то и Бай Добри го няма той непрекъснато е по разни мероприятия или режи лентички а през това време общинските ПЛЪХОВЕ си въртят частния бизнес

 4. Що така? Виждат се остатъци от старите очертания на пешеходните пътеки, правени от „крадеца“. Що от оня има останали следи, а от новите „чисти“ и „неопетнени“ нищо не е останало?

  1. Има остатъци от старите щот си е гледал работата а сегашния знае да краде и няма боя.чули аскувлия.

 5. Хасково няма кмет, има една мухл….а кукла на конци, ковто абсолютно нищо не прави за Хасково, всичко е на самотек и крадене от саниране. Жалко за града, беше китка, а сега увяхнал и сбръчкан като т.нар. си кмет

 6. Изтриват се,защото ги боядисват от понеделник до петък.Още не добре изсъхнали започва трафика върху прясната боя.
  Да ги боядисват в събота,неделя или през нощта,когато няма трафик.
  Хем боята ще изсъхне по-добре,хем задръствания няма да се получават делничен ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button