Хасково

Арестуваха момче и момиче с марихуана

Момче и момиче са в хасковския арест за съхранение на дрога, съобщават от полицията.

Автопатрул от полицейското управление е проверил паркиран на улица „Пловдивска” в Хасково лек автомобил Мердесец. В колата са били двамата младежи на 18 години. Открити са 4 топчета с марихуана, с тегло 4 гр. Ден по-рано хасковските криминалисти са иззели и още 15 грама марихуана. Те са я открили при проверка на непълнолетен 17-годишен младеж от града на улица „Св. св. Кирил и Методий”.

Безакцизен тютюн иззеха димитровградските криминалисти. Те са проверили къща в Меричлери на улица „Лилия”. В дома на 43-годишния й собственик е открит 11 кг. тютюн, който той предава с протокол на проверяващите.

През почивните дни са извършени 3 кражби. Първата е от гараж в Димитровград на улица „В. Банев”, откъдето са задигнати електрожен, ъглошлайф, виброшлайф и други. Домова кражба е станала на улица „Дебър” в Хасково. Откраднати са златни накити и маратонки.

Последната кражба е станала в Свиленград. След демонтиране е проникнато в лек автомобил Мерцедес и е откраднато странично дясно огледало.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Prokopi
Prokopi
24.04.2017 17:26 17:26

ta policiq osven trevi i tutuni,s drugo zaplatite ne moji li da si izkara ve,1gr.4gr. tupotii samo…

киш
киш
24.04.2017 20:46 20:46

За арестувания в дома сие събота бивш военен що не казват нищо? И той за наркотици е закопчан

М.И.
М.И.
25.04.2017 9:05 9:05

Ами хайде успех на полицаите , да продължават да си вършат работата и да вкарат поне малко ред , защото “ миризмата “ по парковете и в училищата на марихуана е плашеща …. крайно време е да се вземат сериозни мерки срещу тревата и дрогата в област Хасково, срещу алкохола и превишените скорости и срещу проституцията на пътя и то по главните улици. ..

Back to top button