Регион

Димитровград спечели седем проекта по ПУДООС

В кампанията на Предприятието за управление на дейностите по околната среда към Министерството на околната среда и водите „За чиста околна среда – 2017“, община Димитровград спечели седем проекта, които ще бъдат финансирани с безвъзмездно, съобщават от пресслужбата на кметството.

В кампанията са участвали 1 000 проектни предложения, като одобрени са 232. Със своите седем одобрени проекта Димитровград е сред челните места в страната по концентрация на успешни проекти.

Спечелилите финансиране проекти в Димитровград са: в с. Крум с кът за отдих, озеленяване на зона за отдих в Меричлери, в с. Бодрово, облагородяване на централния парк в с. Добрич, облагородяване на двора на комплекса за социални услуги в Димитровград, озеленяване на двора на ябълковското ОУ „Васил Левски“ и за зелена класна стая в димитровградското ОУ „Св. св. Кирил и Методий“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button