Руският посланик в Хасково: Големи са възможностите за сътрудничество в туризма

Хасково

Новият руски посланик Анатолий Макаров се срещна в Хасково с областния управител Минко Ангелов и кмета Добри Беливанов.

Целта на посланика е да се запознае с българските региони. След срещите си в Хасково Макаров заяви, че са обсъждани възможностите за бизнес сътрудничество и тези в сферата на туризма, които той определи като големи и ще ги обсъди с новия ресорен министър.

Макаров се ангажира да изпрати в Хасково търговският представител, с който да бъдат обсъдени конкретните детайли. „Имаме интерес към българските плодове и зеленчуци за руския пазар“, призна посланикът.

„Готови сме да работим заедно с България. Ще дочакаме новия кабинет, за да дадем тласък на работата“, допълни посланикът.

6 коментара

  • Точно ,Руския ботуш не е донасял на България нищо добро!
    А русолизците мечтаят и се превъзнасят по мизерията на Русия ! По далеч от Русия по добре !

  • То пък американския ботуш големи файди донесе – всички простотии на т.нар. демокрация

  • Американския ботуш май не е стъпвал в България за разлика от Руския- другарю Пиянкин рабфагов.

  • И моля, не е много „дипломатично“ да обсъжда Президента на България! Ако е в кръчмата, да си го прави на воля. Но май е дипломат?!

  • СОНКА и другите господинчовце с по горните коментарии Вие на кутрето на президента не можете стъпна Хайде не дрънкайте като бившия посерко плевнелиев който без малко да влезе в МОСКВА със славната армия ЕВРОАТЛАНТИЦИ каубойски тип

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.