Спорт

Жанета се окичи с бронза от Валенсия с мажоретките на УНСС

22-годишната димитровградчанка Жанета Михайлова, която досега спечели куп медали с балет „Галаксико“, вече има в колекцията си и отличие от международно състезание за мажоретки от Валенсия, Испания.

„Винаги съм обичала да танцувам, изявих желание за участие в отбора на мажоретките на УНСС и след един месец ми се обадиха. Вече 3 месеца съм част от отбора.

Мажоретки

Момичетата са страхотни, както и треньорката ни. Много са добронамерени, сработихме се добре“, сподели пред Haskovo.info студенката 4 курс „Икономика на търговията“ в УНСС.

Мажоретки

„На 21 април заминахме за междунардното състезание EuroValencia. Спечелихме си третото място и си прекарахме много добре във Валенсия. Организаторите бяха много гостоприемни. На 24 април се върнахме в София и всички сме много горди от представянето си. Много от другите отбори и треньори ни поздравиха за доброто ни представяне“, разказа щастливата Жанета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button