Регион

Арестуваха 42-годишен с кокаин и марихуана

Кокаин и марихуана иззеха димитровградските криминалисти, съобщават от пресцентъра на полицията.

Тази сутрин те са проверили жилище на булевард „Димитър Благоев” в града, собственост на 43-годишна жена. В апартамента са намерени 1,32 грама кокаин и 73,81 грама марихуана.

Собственичката на жилището е споделила, че откритите наркотици принадлежат на 42-годишен мъж, който е бил в дома й вечерта. Последният е задържан до 24 ч.

20-годишен младеж е задържан за кражба. Той проникнал в хранителен магазин на улица „Бяло море” в село Капитан Андреево и откраднал мобилния телефон на собственичката на бакалията, оставен върху маса. След сигнала, момчето от дуловското село Черковна и познат на органите на реда е установено, а телефонът е иззет.

Кражба на таблет е извършена от офис в село Богомил. Неизвестно лице е счупило патрон на врата на помещение на земеделска кооперация, охранявано от СОТ. Чрез взлом е отворена метална каса и е задигнат таблета.

Вчера в димитровградската полиция е получен сигнал от служител на ЕВН. Той съобщил, че при проверка на ел. табло на булевард „Вапцаров” е констатирал, че по отношение на електромер е извършена манипулация. Електромерът е разпробит в предна централна част и е поставено „пеобразно“ метално тяло и уреда отчита минус 83.64% потребена ел. енергия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button