Спорт

Хандбалистките разбиха шампиона „Етър“, сълзи от щастие в „Спартак“

Хандбалистките на „Хасково“ изиграха един от най-силните си мачове и пометоха шампиона „Етър`64“ (Велико Търново) в среща от предварителната група на финалния турнир за девойки до 19 г. в зала „Спартак“.

Хасковлийки взеха инициативата още от първите минути, като на полувремето водеха с 21:13. Отличната им игра продължи и през второто полувреме и подкрепяни от мощната агитка в пълната зала заслужено спечелиха с 37:25.

Хандбал

След края на срещата в очите на хасковлийки имаше сълзи от щастие.

Хандбал

Освен силната игра в защита на целия отбор, в нападение се изявиха и Маринела Панайтова – 14 гола, Антония Симеонова – 9, за която това бе по-специален мач, защото идва от школата на „Етър“. Силен мач направи и Валерия Миладинова – 8 гола.

Хандбал

В първия за деня мач нашите се справиха лесно с „Васил Левски“ (Нови пазар), побеждавайки с 41:12.

Хандбал

Така „Хасково“ зае първото място в групата и в събота от 18:30 часа ще се изправи срещу втория от другата група, който се очаква да бъде „Ники спорт“ (Сливница). Другият полуфинал най-вероятно ще е между „Бъки“ (Габрово) и „Етър“. Панагюрище и Шумен допълват отборите в държавния турнир.

Хандбал

В церемонията по откриването на турнира участваха красивите мажоретки от общинския състав.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кк
Кк
28.04.2017 21:25 21:25

Как решихте кой на кое място е в групата след като не са се изиграли всички мачове в групите?

Виолета
Виолета
29.04.2017 9:18 9:18

Направо крайното класиране да бяхте наредили…

Ангелина
Ангелина
01.05.2017 23:59 23:59

Този държавен финал беше пълна пародия- от страна на организация и съдийство. Съдий, които излизаха на терена да съдийстват с екипи еднакви по цвят с екипите на отборите. Превъртане на времето на срещата ХК Бъки и ХК Ники спорт Сливница. А делегата изобщо не знам защо беше дошъл…. Класирането се знаеше много много преди 30 април 2017г. Срам за българския хандбал!!!

Back to top button