Хасковлии: Отпушете улицата пред зала „Спартак“

Хасково

Читатели на Haskovo.info за пореден път сигнализираха, че улицата пред входа на спортна зала „Спартак“ е една от най-трудно проходимите в областния град.

Причината е, че заради спортуващите в района, там редовно има паркирани автомобили. По тази причина трудно могат да се разминат две коли.

Хората предлагат или да се забрани паркирането пред залата, или улицата да стане еднопосочна.

ИЗПРАТИ НОВИНА

11 коментара

 • Правилно.Улицата след съгласуване с КАТ следва да се затвори от едната посока.Но погледнете и друго – с цел да влизат повече приходи в общината в централната градска част улиците на 90% са със „синя зона“,т.е. едното платно е ограничено за движение поради паркирали коли и се получава познай – задръстване и движение на а-ла със скорост на камила.За пиковите часове не ми се говори.Хора от общината помислете по въпроса,не може само да се „лапа“ и да се ограничават гражданите.Има разумни решения.
  Въпросът не е с политическа окраска,а чисто наш на града.

 • ЧЕ ТЯ СИ Е ЗАБРАНЕНА А ПАРКИРАНЕ ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ НЕ СЕ СПАЗВА.НЕКА Я НАПРАВЯТ ЕДНОПОСОЧНА ОТ УЛ ‘КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ КЪМ УЛ. “ ГЕОРГИ КИРКОВ“И БЕЗЗ ДРУГО СТРЪМНАТА ОТ ДРУГИЯ КРАЙ НА СПАРТАК Е ЕДНОПОСОЧНА В ОБРАТНА ПОСОКА „УЛ Г.КИРКОВ ПЛОЩАДКА СПАРТАК

 • ВАСИЛЕВСКИ кой от общината да помисли бе брато Там няма мислещи хора за обществени задачи Там се мисли само за бизнес и ДАЛАВЕРКИ За гражданите на Хасково е оставен принципа ОПРАВЯЙ СЕ САМ

 • Ами вижте улица Цар Самуил, в участъка между ул.Св.Кирил и Методий и ул.Брегалница е същата история, отляво 5-6 метра тротоар, улицата тясна и простаците спират и може да мине само една кола. На кого е необходим тоя голям тротоар, нека се стесни и да се направят места за паркиране и да може да минават по две коли. Ама трябва да стане някакъв сериозен сакатлък та тогава от височайшата община да вземат отношение.

 • В цял свят в района на спортно съоръжение има ПАРКИНГ за ползващите го. Общината да измисли къде спортуващите да паркират. Зала Спартак , новите тенис кортове , ледената пързалка , зала Юнак – 4 големи спортни съоръжения а колко са парко местата за спортуващите. Около зала Дружба също няма свободни места за спортуващите , от всякъде е заобградена с паркинги и Синя Зона

 • Не са глупости – улицата е невъзможна за разминаване. Забраната за паркиране не се спазва. Друг е въпросът, че повечето коли, който се спират около Спартак и Юнак са на видимо имотни граждани. Проблемът не е толкова в липсата на места – а в манталитете на спиращите. Непременно трябва да се спре на метър или два от входа на спортното съоръжение. Не може да се спре в глупата улица от другия край до един от порталите на Спартак, нито в околните малки и свободни през деня улички, защото колата на шофьора непременно трябва да е под носа му. И говорим за хора които уж спортуват. Значи спортуват, ама не могат да извървят 10 метра или една пряка до автомобилите си. Какво и да се предприеме – винаги ще има спрели коли по тази улица, докато не започнат да ги вдигат!

 • Навремето Лозко полицая съставяше актове на такива нарушители но на другия ден Н- ка на отдела го караше да спре акта и да иде да се ИЗВИНИ на НАРУШИТЕЛЯ Един два пъти така и ЛОЗКО вместо актове пиеше с НАРУШИТЕЛИТЕ Така че уважаеми съграждани не се сърдете на полициятаами се ЗАЕМЕТЕ САМИ с ВЪПРОСА ––пуснете вентилче ръгнете гумата одраскайте врата и ред други ИЗПЪЛНЕНИЯ Дошло е време сами да раздаваме ПРАВОСЪДИЕ а да не чакаме на такова от МИГЛЕНА ТЯНКОВА и СИЕ

 • То не само е в полицията е така – навсякъде е така. Само връзки и чадъри над познати и имотни граждани и хора на големци. Няма вече реални закони – те важат само за шебеците. Няма нарушения – те се вършат само от ничии хора. Няма реални проверки – всички са предварително уговорени. Вижте наглесените проверки на оная проста таксиджийка – толкова я проверяваха пък се оказа, че е чиста и неопетнена като сълза! То от такива констатации – от смях да припаднеш. Какво и проверяхвахте бе инспектиращи – нагласената документация. Някой ще я провери ли за психични отклонения! Някои ще преценили управленските и възможности, някой ще се допита ли до хората дето всеки ден мачка тая никаквица, някой ще види ли реално нарушенията пред очите си. Ей жадни за рушвети инспектиращи. И те искат да се прочуят покрай тази мародерка.

 • Как не ви омръзна под всяка статия да коментирате „таксиджийката“ директорка и Наска от общежитията! Досадни ставате! Независимо за какво е статията, задължително се коментират тези две особи! Аман! Друго в Хасково няма!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.