Два джипа се удариха на пешеходна пътека в Хасково

Хасково

Два джипа се удариха на пешеходната пътека на хасковския булевард „България“ до зала „Дружба“ в посока съдебната палата.

Очевидци на инцидента споделиха пред Haskovo.info, че черният джип Киа спрял на пешеходната пътека, когато в него се ударил хасковският Опел. При инцидента няма пострадали, а само материални щети.

Катастрофа

До пристигането на полицията джиповете останаха в средата на платното като затрудниха преминаването по булеварда.

11 коментара

  • ТАКА Е КАТО КАРАТ КАТО ОТВЪРЗАНИ, В ГРАДА СЕ КАРА С 50 И СЕ ПАЗИ ДИСТАНЦИЯ, А ТЕ СЕ ЕДНО ЧЕ СА В МОНТЕ КАРЛО НА СЪСТЕЗАНИЕ

  • Имаше един „работлив за обществото и честен“ прокурор Бахчеванов – навремето оневини шофьор блъснал жена в подобна ситуация но с пешеходец. Едната кола спира пред пешеходната пътека ,а другата блъска жената която пресича пешеходната пътека. Бахеванов надявам се да те хванат докато взимаш рушвет,за да може обществото да получи друг млад,съвестен и отговорен към обществото прокурор!

  • Няма им нищо!Нали всички са супер знаещи и можещи.Освен това са и супер умни!Дори не си струва да занимават аудиторията с подобни същества!!!

  • Аман от тия хасковски бизнесмени и бизнесменки. Крада от труда на хората, карат по няколко джипа и безцеремонно не спазват правилата – защо си мислят, че като имат много пари и всичко могат и всичко им принадлежи. Със сигурност не човешкият живот. Фучат из града със скъпите си коли, бързат още да крадат и бизнес да правят, винаги си мислят, че са с предимство и накрая вземат та се натресат един друг. И без това имат пари – да си ги мислят щетите. По важно, че в случая не е пострадал пешеходец или друг човек. Пък те утре от други роби като нас ще издоят пари и за поправка на колите и за нов джип даже. Ние да му мислим, дето така доброволно се даваме да ни доят и мъчат!

  • Тва да не е колата на оная бясната М-ка, дето от цял град пари скубе. Оная със паркингите и левчетата. Тя тая малко дебилна си пада. Има няколко джипа, ама не може да кара. Кат се паркирне някъде и после помощ и трябва за излизане от там. Ужасна селянка, ама нали до богат мъж се присламчи, та нещо бизнесменската го раздава. Ама бизнеса и от всякъде запада. Като нищо ще я осъдят, ако не може да си раздаде обичайните рушвети. Училищната заплата обаче няма да и стигне за толкова рушвети. Пък от другаде нема от къде да си заработи – вече и за оная работа не става – нещо много е одъртяла, г*за е закръглила, пък и във физиономията си е страшна – с тия цъдки кой ще я погледне не се знае!

  • Кажете коя е тая М-ка, че да се пазим от нея. Утре и нас може да натресе. Пък като нямаме джипове и караме петнайсетгодишни коли, не значи, че можем да си позволим да ги поправяме и ремонтираме.

  • Какво се правите, че не знаете. Ясно че става въпрос за онази, която има и бизнес и паркинги и директорски пост и хайлайф го раздава. Ама хай са само парцалките й. Иначе от всякъде е гола вода. Горката.

  • Нищо не и е хай на тая простачка, да знаете. Особе пък глупавите костюми, с които ходи. Няма чувство за мярка тая. Само си представете баба Яга в костюм – та горе долу същата работа. Приличат си по злобния поглед, по ехидната физиономия, по грозните цъдки и по оредялата коса. А и по увисналия любимешки задник.

  • А на Шрек прилича по позеленялата от яд физиономия и по гънките на шкембето.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.