Регион

Хванаха хасковлия с 1300 ментета и двама с марихуана и амфетамин

Ментета, открити у хасковлия са иззели харманлийските полицаи. Вчера те са спрели за проверка на кръстовището на улица „Македония” с булевард „Освободител” в Харманли миниван Фолксваген „Транспортер”.

В колата, шофирана от 54-годишен хасковлия са намерени 1286 различни по вид артикула, носещи лого на търговски марки без разрешение на правопритежателя. Тениските, панталоните, ризите и хавлиите са иззети от собственика им с протокол за доброволно предаване, съобщават от полицията.

Хасковски и димитровградски криминалисти задържаха двама мъже за съхранение на дрога. В ареста на областния град е 19-годишен младеж у когото след проверка откриват около 7 грама марихуана. Под седалката на шофираното от него Ауди А4 е намерена и електронна везна.
Криминалистите от Димитровград са задържали в ареста мъж на 42 г., в който при проверка са открили наркотично вещество. При обиск е намерено пликче с бяло прахообразно вещество с тегло 0,5 грама, реагиращо при полеви тест на амфетамин.

1160 безакцизни цигари иззеха димитровградските криминалисти. Те са открити при проверка на къща в село Злато поле, собственост на 50-годишен димитровградчанин. Папиросите без бандерол са конфискувани с протокол.

Две кражби са регистрирани през денонощието. Първата е на монетник със 100 лв. от кафе автомат, разположен на автогарата в Харманли. Втората кражба е на мобилен телефон, извършена на автогарата в Свиленград. Родител се оплакал, че докато 16-годишният му син купувал билет бил преджобен и му е отмъкнат мобилния телефон.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button