Любопитно

Мария Габриел и Беливанов наградиха призьорите в „Творчество без граници“

Евродепутатът Мария Габриел и кметът на Хасково Добри Беливанов наградиха призьорите в международния конкурс за компютърна рисунка „Творчество без граници“.

Повече от 2 000 са участниците в осмото издание на конкурса, чийто основен организатор е Компютърна школа „Вале“ при хасковското читалище „Заря“ и фондация „Еврика“. Освен от България свои рисунки са изпратили деца от цял свят, най-много са участниците от Русия и Украйна, а има и рисунки от Малайзия и Индонезия.

Конкурс

Конкурсът е под патронажа на евродепутата Мария Габриел. Всяка година тя подарява на колегите си коледни картички нарисувани от децата от школа „Вале“. Мария Габриел изрази възхищението си от високото ниво на творбите участващи в конкурса.

Конкурс

Кметът Добри Беливанов заяви, че общината подкрепя дейността на школата и за да имат по-добри условия за работа децата е планирана подмяна на отоплителната инсталация на читалището и различни други подобрения на сградата.

Мария Габриел и Добри Беливанов разгледаха заедно изложбата на участниците в конкурса. Гост на церемонията бе и народният представител Евгения Ангелова.

Конкурс

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
да кога
да кога
06.05.2017 8:19 8:19

Беливанов стига си се правил на ударен – кога ще накажеш оная проста таскиджийка за зверства които прави. Нито има културата за директор на училище, нито може да се държи нормално с хората, нито има интелекта и уменията да управлява училище. Ако я оставиш ще набута още прости чалгаджийки и дебели женички на експерти на които е задължена. То бива дебелокожие, ама това там са вашите деца и внуци в училището. Няма да има кой да ги учи на каквото и да било, освен да псуват и да далавераджийстват – това е което могат М.М и дружките й.

Back to top button