Регион

Гимназист седна в стола на Иво Димов за Девети май

Днес община Димитровград се управлява от Радослав Стефанов ученик в 11 клас на ПГ „Проф.д-р Асен Златаров“.

Радослав е кмет за един ден на мястото на Иво Димов, като част от инициативата за самоуправление, която вече 6 г. общината осъществява съвместно с Общинския ученически парламент на 9 май.

Община

С оперативка започна работния ден на новия кмет с ръководния екип на общината, на която бяха и председателката на Общинския съвет Мила Римпопова и зам.-кметът Калина Кръстева, която ще опознае работата на зам.-кмета Яшо Минков.

Първата задача, която Радослав осъществи е проверка на приходната част на бюджета с отчетените последни постъпления от ОП СПИОПТ.

Да се запознаят с работата на местната власт е основната цел, която е в основата на настоящата инициатива.

Община

Учениците бяха посрещнати в общината от секретаря Венета Стоименова, която ги запозна с титулярите на съответните длъжности и в тона на деловия порядък те получиха по един тефтер и химикал за предстоящия работен ден.

Общо 10 деца от Общински ученически парламент ще споделят днешния работен ден с различни специалисти от общинатата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button