Регион

19-годишен бере душа след катастрофа с пиян шофьор

19-годишно момче от Тополовград е с опасност за живота след катастрофа, съобщават от полицията.

Около 3:30 часа на Гергьовден на второкласен път край града става инцидента с лек автомобил Ауди А3, управляван от 29-годишен тополовградчанин. Поради движение с несъобразена скорост на пръв участък и употреба на 1,08 алкохол, водачът е загубил контрол и се е преобърнал в гориста местност.

От удара е пострадал возещият се на задната седалка в колата младеж, който е с фрактура на черепни кости и кръвоизлив в мозъка, настанен в МБАЛ Хасково.

68-годишна велосипедистка е с фрактура след пътен инцидент. Отново на 6 май в 13 часа на булевард „България” в Свиленград, 43-годишен водач на лек автомобил Мерцедес се е движил в кръговото кръстовище. Той е ударил колоездачката, която е нарушила знак В1 и е навлязла в лентата за насрещно движещи се коли. От удара, жената е с фрактура на десен глезен.

През почивните дни са арестувани трима пияни шофьори и двама без книжки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button