Десетки се събраха за акцията „Безсмъртен полк“ в Хасково

Хасково

Хасково е един от 37-те града в България, който се включи в акцията “Безсмъртен полк” за Деня на победата – 9 май.

Инициативата е в чест на победата във Великата отечествена война. Тя се организира от Българо-руския клуб и Руския клуб в Хасково.

Акция

Участниците на паметника на Победата на входа на парк “Кенана” получиха “Георгиевска лента”. Преди да поднесат цветя на паметника имаше минута мълчание и слово за Деня на победата.

Акция

Всички, които имат загинали роднини във войната, носеха техни портрети.

След това групата се отправи в шествие към площад „Свобода“, където е паметната плоча Бреза на мира, поставена в чест на 60 г. от Деня на победата.

5 коментара

  • Нормалните хора празнуват деня на победата а откачалките денят на еврогейтаците. Еврогейтаците в случай са избрали същият ден за да се подиграят със 20 -те милиона жертви.

  • Това е морално признание от поколението за великото дело на предците ни Участниците се отправили към площад СВОБОДА ИСКАМ да попитам – а някой от областната или общинската администрации излезе ли да посрещне хората и да изрази подкрепата си ЕДВА ли управниците са с ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ и за тях този ден не е ден на победата а ден на европата Мижави МИШКИ

  • Един сатрапски и психопатски режим победил друг сатрапски и психопатски режим.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.