Карбовски в Хасково: Влизаме в нов тоталитарен проект

Хасково
Среща

“Влизаме в нов тоталитарен проект. Постепенно с години ни се отнемат свободите. Това се вмъква и в законите”, заяви при срещата си в хасковския Младежки център журналистът Мартин Карбовски, който е на турне “Ребългаризация” в 15 града.

В залата бяха основно младежи, на които в началото Карбовски предаде поздрави от Слави Трифонов и допълни, че нищо не се случва по въпросите, поставени на националния референдум.

Среща

Гостът допълни, че е притеснен за свободата на словото в България. Той посочи, че в националните медии властва тишина и аплодисменти, като разследванията изчезват. “Може скоро и аз да нямам достъп до национален ефир”, допълни водещият.

“Трябва да се каже, че царят е гол. За 10 г. усвояване на европари имаме не повече от 200 км магистрали, а в същото време Хърватия има 2000 км. Има неща, за които медиите не говорят. Оградата с Турция също не е готова.

Среща

Вие спокойно можете да избягате, но това не е изход или успех, защото тук ще оставите хора, които обичате и държава, която изтлява”, обърна се към младежите Карбовски. Той насочи вниманието и към сериозния демографски срив, за който все пак има решения.

Среща

Още новини

loading...

7 коментара

  • ПРЕД ЧИТАТЕЛИ В ХАСКОВО, СЪЩИЯТ ТОЗИ КАРБОВСКИ КАЗА, А СЕГА МАЛКО ЗАТВОРНИЧЕСКА ПОЕЗИЯ: СЛЪНЦЕ ГРЕЕ, П.УТКА ЗЕЕ! Е ТВА АКО Е КУЛТУРА, ДА МЕ ХВАНЕ ЗА …ШЛИФЕРА!

  • Евала на Карбовски ! Да го духа замесник-кметицата с нейния опит да наложи цензора !

  • ИНФО….. защо не сте отразили в репортажа за наглото прекъсване на Карбовски от Мигленка Трендафилова и НЕГОВИЯ ОТГОВР към нея ВИЕ СТЕ ПОЗИТИВНА ЗАЩОТО СТЕ ВЪВ ВЛАСТТА Какво си въобразява тая ЖЕНКА попаднала по една случайност във ВЛАСТА Дали си въобразява че ще се ПЕНСОНИРА като зам кмет ИЛЮЗИИ АМАН от САМОЗАБРАВИЛИ се ЛЕКЕТА

  • А ЗАЩО НИКОЙ НЕ КАЗА ЧЕ ЩЕ ИДВА ТОЗИ ЧОВЕК ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА ОТИДЕМ ПОВЕЧЕ ХОРА ДА СИ ПОГОВОРИМ С НЕГО ДА ЧУЕМ НЕГОВИТЕ И СПОДЕЛИМ НАШИТЕ ИДЕИ

  • Аааааа,хасково инфо,не налагайте и вие цензура и разкажете за опита на откачалката Трендафилова да прекьсне човека. Ние не знаехме,иначе щяхме да отидем.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.