Георги Станков се закле като депутат, Илиев поема Агенцията по храните

Хасково

Досегашният директор на Областната дирекция по безопасност на храните в Хасково Георги Станков положи клетва като депутат от групата на ГЕРБ в парламента.

Haskovo.info припомня, че миналата седмица Станислав Дечев бе освободен от парламента, като се очаква днес правителството да го назначи за областен управител.

На мястото на Станков в ОДБХ временно застава Георги Илиев, който и досега работеше в областната дирекция.

Народните представите утвърдиха състава на парламентарната Комисия по енергетика с председател Делян Добрев от ГЕРБ. Заместник-председател на Комисията по бюджет и финанси пък е друг депутат, избран от Хасково – Йордан Цонев (ДПС). Павел Шопов от „Обединените патриоти“ е сред заместник-председателите в Комисия по вероизповеданията и правата на човека, а Елена Йончева от БСП е сред членовете на Комисията по културата и медиите. Евгения Ангелова (ГЕРБ) влиза в състава на две постоянни комисии – по бюджет и финанси и на Комисията по външна политика. Положилият клетва днес Георги Станков (ГЕРБ) е включен в състава на Комисията по отбрана.

2 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.