Хасково

Красимира Джисова е новият началник на образованието в Хасковско

Красимира Джисова-Илиева е новият началник на Регионалното управление на образованието – Хасково.

Досега Джисова-Илиева бе старши експерт по обществени науки, гражданско образование и религия в РУО. Тя сменя на поста Румяна Делчева, която също бе назначена от МОН на 8 ноември 2016 до назначаването на титуляр, но за не повече от 6 месеца.

Шестте месеца изтекоха в началото на седмица и така сега се назначава Джисова-Илиева, която ще съвместява и задълженията си като старши експерт.

Новият началник заяви, че приоритети са й нормалното провеждане на националното външно оценяване за 4 и 7 клас, държавните зрелостни изпити и реализирането на приема.

Делчева остава старши експерт по чуждоезиково обучение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

43 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стоянка Аврамова
Стоянка Аврамова
10.05.2017 15:18 15:18

Джисова е едно голямо недоразумение въобще в образованието /нахална,корумпирана ,обича рушветите и не отказва подаръци/високомерна в държанието си с познати и непознати, надменна но особено разтапеща се с хора които са и правили подаръци .Смешна с претенциите си,обидно е че такава личност да заема такъв отговорен пост.

Ха да видим
Ха да видим
10.05.2017 15:25 15:25

Ха да видим дали ще се реши да изпълнява закона или ще се крие като Панайотов и Румянка. Ще вземе ли решение за пенсионирането на Наска от ОУО. Съвсем по закон ще е, както за всички учители и началници. Госпожата е навършила години за пенсия отдавна, но я държат заради известни на цяло Хасково други способности свързани с древната професия. Ха да видим има ли справедливост, на която управляващата партия ГЕРБ да държи. Този проблем с Наска се точи от доста години. Дано някой най-после се засрами и да го разреши, че излагацията е голяма. Много грешна народна пара потъна в общежитието и все заради „кадърна“ Наска.

Анонимен
Анонимен
10.05.2017 19:10 19:10

Цялото РУО ли ще се изреди на поста? Образованието ще процъфти!

фжфж
фжфж
14.05.2017 17:18 17:18
Отговор до  Анонимен

4фффе45ф

но
но
10.05.2017 19:39 19:39

Тази рушветчийка също като предишните двама ще си затваря очите за всички нередности – особено за оная проста бостанджийка от любимешкия харман. Накрая обаче тая бостанджийка ще им изяде главите – или ще отиде да ги управлява с пулене и с тропане на крак, или вкупом всички ще ги изгонят – простата селянка, дето вместо да директорства реши, че може да коли и да беси. А подкупните експерти – затова, че са си затваряли очите.

приказчик
приказчик
10.05.2017 19:48 19:48

Не е само бясната Милена за гонене! Тя, заедно с целия си отбор от бесни кучки начело с Росната и мирна чалгаджийка и караКучката, както и със всички останали слагачки, подмазвачки като касиращата тиха вода, сметкоплановата покрита вода, дебелата психо специалистка, вечно подмазмащата се полихронична мазница, младежката лисица, кучукащата мрънкла, вечно припадащата вода, англофилската мазница дето обиколи света, целодневните слагачки, дружките по фас и последна, но не маловажна – лелка -анайотка, кръгла идиотка! Всички те са подлоги на М-та и постоянно я превъзнасят и подлизурстват – да си ходят заедно с тая побесняла селянка. Чао, Прав ви път, като не може да се държите като хора, хващайте гората.

бух
бух
10.05.2017 20:16 20:16

Леле, тая Роса колко е проста – изрусена чалгаджийка, без капка мозък. Долна интригантка – ако не я беше назначила тая бостанджийка, щеше да види тя зам-директорски пост през крив макарон. Тази няма акъл и колкото кокошка – иначе на кудкудякане го докарва, ама и кокошките са по-компетентни и умни от нея. Пази боже Просто да се издигне, че да гледате сеира.

българин
българин
16.05.2017 10:03 10:03
Отговор до  бух

Примири се с хората и ги приеми такива, каквито са. Не се окопавай постоянно в собствената си непълноценност. Отхвърли от себе си това жалко пресмятане – за твоята мнима “нищета”, в сравнение с чуждото “превъзходство”. Знай, че ти също си “поставен”, на мястото, където сега се намираш. Издигай се нагоре без да сриваш долу другия. Не завиждай! Не завиждай! И най-важното – научи се в голямото и доброто дело да забравяш за себе си!

Анонимен
Анонимен
10.05.2017 20:22 20:22

Тя затова избяга от механото, защото даже на нивото на тамошните ученици не може да преподава, какво остава акъл да има. Рядко проста и мръсна личност! Само интриги плете. Устата и не млъква да топи хората – черна и горзна като смъртта е отвътре. Пълна отврат – да знаете!

За
За
10.05.2017 20:33 20:33

Боже , като чета се чудя в чии ръце са децата ни! Ще се изядете по между си

Ванчето
Ванчето
06.07.2017 14:46 14:46
Отговор до  За

За Бога колко сте жалки всички хейтъри които пишете,псувате и кълнете по-горе.
Толкова ли сте айляци,че сте седнали да бълвате глупости.Толкова ли е голяма безработицата в Хасково,че седите по цял ден и хейтвате.А може би сте на работа и пак това правите по цял ден!
Всички вие мразите ,защото горепосочените дами си вършат работата,а на вас НЕ ВИ Е УГОДНО.Ако това ще ви успокои,хейтвайте,кълнете…,но няма да станете по-добри.Жалки и смешни дребни души сте.
Погледнете света от различен ъгъл…И ще сте по добре

Добромирка Иванова - ПГМЕТ
Добромирка Иванова - ПГМЕТ
10.05.2017 21:03 21:03

За РОСИМИРА КЕХАЙОВА -ДРАГАНОВА е малко да се каже че е интригантка известна е че донася всичко което чуе на шефовете си,освен това има слабост да подслушва зад вратите на кабинетите. Подла и отмъстителна така че се пазете и по далеч от нея.

информ
информ
10.05.2017 21:38 21:38

Росимирката не само, че донася всичко на директорката ами и преиначава. Такива сплетни реди, че сама се обърква накрая. Рядко проста и ограничена, празноглава и абсълютно некадърна с кратка памет и голяма уста. А напъследък и с голям гъз.

българин
българин
16.05.2017 9:56 9:56
Отговор до  информ

Една от най-отвратителните привички на „дребните души“ е че подозират своите низости и у другите.

лейди ди
лейди ди
10.05.2017 21:50 21:50

На Росничката мома ще и се изпържи мозъка от толкова телефонни разговори. ДА вземе да си зашие направо телефона за ухото, че ще и омалее дебелата ръчичка да го държи. Пък и с тая изрусена грива – да не си разваля прическата жената като стои на ЖСМ, я.

Анонимен
Анонимен
10.05.2017 22:00 22:00

Ха познайте коя е най-мразната директорка в града – жокер: инициалите и заповат с М. и М. Въпрос с повишена трудност!

учителка
учителка
10.05.2017 22:21 22:21

Кехайова , бъди проклета и ти и крадливото ти семейството баща ти и майка ти рак да ги покоси ,нека и сина ти да бъде наказан за подлатата ти проклета душица.

българин
българин
16.05.2017 9:40 9:40
Отговор до  учителка

Псалм 109:17-19
Да, той обичаше да проклина и проклетията го стигна. Не му беше драго да благославя и благословението се отдалечи от него; да, обличаше проклетията като своя дреха и тя се просмука като вода във вътрешностите му и като масло в костите му, нека му стане като дрехата, която се увива и като пояса, с който постоянно се опасва.
Клетвата е като бумеранг, не го забравяй, „учителко“!

Росимира Кехайова
Росимира Кехайова
11.05.2017 6:30 6:30

Не ми закачайте добрата директорка. Много си е добричка. Държи ме на работа колкото и да съм боса! Върши и мойта работа, щото вече трета година не знам къде се намирам и какво правя. Пък като ми доскучее отивам да й изклюкаря по нещо за колеги, да попреувелича, да попреинача и да забъркам някоя интрижка. После селфита, щрак щрак, пък после фейс бук, пък после да подразним някой, пък после да си нарочим друг, пък после кафенце, пък после цигарка и така по цял. Много ми е хубаво на работа, ама толкова ми е хубаво. Много ми е“добричка“ директорката.

Хайде бе
Хайде бе
11.05.2017 15:55 15:55

ХАЙДЕ БЕ, ПЕНСИОНИРАЙТЕ НАЧАЛНИЧКАТА НА ОУО НАСКА. СТИГА СТЕ Я КРИЛИ ОТ ЗАКОНА ТАЯ ИНТЕРЕСЧИЙКА, ДЕТО ГОЛЕМИ ПАРИ НАТРУПА, БЕЗ ДА НАПРАВИ НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО. САМО ИНТРИГИ И ПЪЧЕНЕ НА ГЪРБА НА ПОДЧИНЕНИТЕ. СЪВЪРШЕН ЕГОИСТ. СМЯТА СЕ ЗА ГОЛЯМА РАБОТА, А ВСЪЩНОСТ Е ЕДНА ФАЛШИВА САМОЗВАНКА. ПЕНСИЯТА ОТДАВНА Я ЧАКА, АМА Е АЛЧНА И НАХАЛНА И СИ ПРАВИ ОГЛУШКИ. КОЛЕВ И ЦЯЛОТО РУО СЪЩО. НАГЛЕЦИ НА КУП. ГЕРБ СЕ ИЗЛАГАТ КАТО СЕ ПРАВЯТ НА НЕРАЗБРАЛИ.

Николай Николов
Николай Николов
11.05.2017 22:00 22:00

В този жалък и най-важното евтин спектакъл, бедните и жалки душички сте Вие, мили мои драскачи.
За подобни като Вас трябва да има присъда, но нали сме европейци и как беше,
етикетът ( който на Вас ви липсва) изисква да сме по-демократични :)
Ето , демократично Ви казвам че ЗАВИСТТА освен порок е и голям грях, но едва ли Вие сте от вярващите и тези които
се обръщат към Бог. Именно тя, завистта Ви, е толкова в повече, че повярвайте ми тя ще Ви затрие някой ден, защото цялата тази помия, която бълвате няма как да не се върне като бумеранг върху жалките ви характерчета.
Въпросните директорки на „Васил Левски“ са може би едни от най-добрите ръководители в региона и това си личи по самото училище което мисля че е в разцвета си, за разлика от предишни години. Имам щастието да познавам Росимира Кехайова от поне
15 тина години, и бих се радвал изключително много да имам поне още няколко приятели като нея. За всичко мога да разчитам на нея,
и четейки простотиите на няколко безмозъчни същества, не мога да не се намеся. Роси, страхотна си, бъди все така готина, усмихната и продължавай да бъдеш себе си. Обичам те! Николай Николов

не споменавай името божие наразно
не споменавай името божие наразно
12.05.2017 5:19 5:19

Малиииии, цяла ода. За тая безумно „честна“, „справедлива“, „не повишаваща тон“ и „компетентна“ ЗАМЕСТНИК ДИРЕКТОРКА. Да се уточним драги – едно училище има една директорка, а останалите обикновено са подлоги. Да ти имам приятелството с тая фурнаджийска лопата. Да си жив и здрав щом ти се получава да си приятел с тая интригантка. И на тебе ще ти дойде реда да бъдеш одомун, оклюкан и т.н. Или сега просто не знаеш. Айде и да си пазиш гърба.

Анонимен
Анонимен
12.05.2017 5:39 5:39

Глутницата от кучки в това училище се е активизирала! Така става в су-то – става им напечено и великите „директорки“ почват да се пулят на ляво и на дясно. Толкова са смотани и трите, че една друга си се пулят и след секунди пак се прегръщат. Направо велика тройка – опърничавата нервачка, бързачката грубиянка и глупачката чалгаджийка. Една от една по отбрани. Както се казва от много места да ги бяха събирали, нямаше така ги улучат.

друг
друг
12.05.2017 5:53 5:53

До Николайчо – ами ти като си я познаваш тази росничката трябва да си наясно, че няма за какво да й се завижда. За какво човек да го избива на завист – заради чалгаджийския й манталитет, заради липсата й на мозък, заради пълната й амнезия, заради двуличието й, заради клюките които пренася и интригите, които създава. Заради това, че се е издигнала – в какво се издигнала – да командва няколко чистачки и два трима общи работника. Брей – то голямо издигане. Завист, за това, че ходи да пуши с директорката – ами то по-добре човек да се гътне, отколкото да е близък с ненормалната М.М. Завист за какво – че няма никакви административни умения, че един ден не може без чужда помощ да се оправи, че като и стане напечено и почва да квичи и пищи, като подивяла. Завист за какво – че толкова контакти има, че телефона не слиза от ухото й. Завист за какво – заради ограничения и мироглед. Завист за какво – за имотни облаги и някакво положение в обществото. Ами имотните облаги или финанси не правят човека щастлив. А положението в обществото, често е илюзия. Така че, уважаеми, няма нищо за завиждане. Просто трябва да се каже на госпожата да вземе да се смири и укроти, а не да се изживява като важен фактор. Особено ако тая Бясната над нея реши още утре да е смени. Както човек дошъл на работа, така и си отишъл от работа. Нека се запита роснатамирна госпожа, какво оставя след себе си! Със сигурност не е добро впечатление и дума!

българин
българин
16.05.2017 9:58 9:58
Отговор до  друг

За да живеем в мир с останалите, трябва да “прощаваме” различността на другия, преимуществата му и неговото първенство. Не само в откриването на това състояние, но във всичко: ти си умен, надарен, красив, образован, силен, богат, стоиш високо в обществената стълбица – а аз не, ти си горе, аз съм долу; но все пак аз приемам това, аз съм доволен от това.

българин
българин
16.05.2017 10:00 10:00
Отговор до  българин

Моето “ниско” ме устройва, то за мен е достатъчно “високо”; остани по-високо от мен, ако можеш и ако това ти харесва. Аз не ти завиждам. Ако моето положение в ниското престане да ме удовлетворява, аз ще се боря за повече и по-добро, но аз не искам да ти отнема твоето. Аз ще се трудя, ще творя, ще се пренеса “нависоко” – в състезание, но без завист. Ти само остани на върха – аз ще се издигна до теб.

Никой не може
Никой не може
12.05.2017 10:12 10:12

Никой не може да надмине по тъпи изяви Наска от ОУО. Сраснала се е с със стола на пом.диектора и като паметник на чалгаджийските изпълнения продължава да стои там непоклатимо. Няма пенсия за такива като нея. Остаря, одъртя, склерозата я гони отдавна, ама мерака й да е най-отпред не минава, а паричките се трупат от години, защото Колев е зяпнал в нея като олигофрен, а Панайотов като приятел по тънката част се прави на неразбрал какво става от години в общежитието. Навързани като свински черва и закона за пенсионирането не ги касае. Така е в България. За едни закон има, за други царски облаги до живот. Наска да си в ОУО. До 100 години пенсия няма. Пенсионирайте я тая одъртяла отдавна пеперуда, бе. Просто спазете най-сетне закона, бе ГЕРБ. Нали все за справедливост говорите. Стига с това наши и ваши, когато законите са ясни. ПЕНСИЯ!!! НАСКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ПЕНСИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!

Таня Каражекова
Таня Каражекова
12.05.2017 12:38 12:38

В цял свят, както и във всички демократични държави, всеки има правото да изкаже своето лично мнение по даден въпрос. Но е редно да застане зад името си и в изказа си няма право да накърнява достойнството на нито един човек. Защото, в цивилизованите държави това деяние се наказва според закона. За жалост в нашата мила Родина, нивото ни на култура не е достигнало до това високо равнище. Някои хора са достигнали само до ниво “ Оплюй!…..и ще се издигнеш в собствените си очи!…“На всички тях искам да кажа: Хора, жал ми е за вас!….Колко ли горчилка и неизбити комплекси имате в душата си, за да говорите с такава злост. Лекувайте душата си, хора!…Ако не вземете мерки ще си останете цял живот нещастни!

П. Живкова
П. Живкова
12.05.2017 18:05 18:05

Чета и се удивлявам на всички разбирачи от образование и управление . Хубаво критикувате, но къде са имената ви? Защо „Никой не може“, „друг“, „Хайде бе“,“Анонимен“, „лейди ди“ и не знам какви още? Лесно се критикува анонимно. Лесно се прави оценка на другите.Напишете си имената, пък току-виж, махнали тези некадърници, срещу които плюете, и сложили вас. Може тогава образованието да цъфне и върже.

Няма
Няма
13.05.2017 18:13 18:13

Има едно име тук, което заслужено се споменава и това е НАСКА, НАСКА, НАСКАААААА!
Няма злоба. Няма клюка. Няма завист. Не може от години да си в пенсионна възраст и да продължаваш да си началник. При тези масови съкращения и липса на работа за млади хора, не може да се държи за началник на ОУО човек, който нищо не дава на образованието, а само взема голяма заплата и се разхожда по света и у нас, за да си прави снимки и да се показва на всички колко е незаменима. Фалш до небесата за който не може да се мълчи. Това си е провал и на РУО, и на ГЕРБ. Законите са за всички.

Така е
Така е
14.05.2017 13:28 13:28

Така е. В това няма злоба и завист. Въпрос на справедливост е. Редно е да се пенсионира Наска от ОУО. Не може да е началник до дълбоки старини. Стига с тези екскурзии и облаги. Стига с тези нагласени самоизтъквания. Не може да стоиш някъде, заради пари и снимки. Хайде пенсионирайте я най-сетне и назначете някой млад. Прекалено дълго се точи тази унизителна история.

Голямо
Голямо
15.05.2017 10:10 10:10

Голямо дундуркане на тая Наска бе. Златна да беше щеше да се изтърка. Пенсионирайте я най-сетне тая одъртяла началничка, че да мирясат и ученическото общежитие, и града.
Каква е тая закрила на хора, които не спазват закона. РУО и ГЕРБ спят и от няколко години се правят на недочули и недоразбрали. Така е, когато пари и интереси са здраво намесени. Аман от тоя резил.

Брей
Брей
15.05.2017 19:53 19:53

Брей, голяма интригантка тая Наска, бе. Вече 100 години го командори това ОУО и няма насита тая жена. Нито пари й стигат, нито облаги, нито тънки женски номера пред шефовете и от РУО, и от ГЕРБ, и от всякъде за където се сетите. Не се намира началник, кадърен да я пенсионира. Това нахалство никъде го няма. Гьонсуратлък неописуем.

Като знаеш как
Като знаеш как
16.05.2017 18:50 18:50

Като знаеш как да се въртиш около шефовете, няма да те пенсионират докато си жива. Наска си гледа кефа повече от 20 години като шеф в ОУО. Като муха на мед се е залепила на стола и няма мърдане от там. Мести се само когато трябва някъде да се изпъчи за награда, ама вече всички ги взе, остана само Нобеловата. Докато чака за нея, прибира големите парички и интригантства в общежитието, в РУО и в чужбина. То не бяха екскурзии, то не беше чалгарско размотаване. Където тъпан чукне, Наска е там, за да се снима и да се показва. Голяма мераклийка за слава е. Не дава на някой друг да излезе с идея. Изсмуква силите на другите, за да блести единствена е вечна. Не се находи, не даде път на някой друг в това ОУО. Егоист – началник. Общежитието го точи, все едно й е бащиния. Надмина всички началници в Хасково по облаги. Никой не се решава да я пенсионира. Пенсията е за баламите. Такова безочие никъде няма.

Анонимен
Анонимен
17.05.2017 13:19 13:19

ЧЕ ПО-ГОЛЯМА БАЛАМА ОТ НАСКА АНГЕЛОВА НЯМА-ТЯ САМО СИ МИСЛИ,ЧЕ Е ГОЛЯМА РАБОТА.АБЕ БАБО,БАБО-НЕ СЕ ЛИ ВИЖДАШ НА КАКВО СИ ЗАПРИЛИЧАЛА,СТАНАЛА СИ ЗА ПОСМЕШИЩЕ.СНИМАЙ СЕ ПОНЕ СНИМКИТЕ ДА ТИ ОСТАНАТ,ЗАЩОТО НИЩО ДРУГО НЯМАШ-АКЪЛ ПЪК ХИЧ,АМА И КОЛЕВ ГО НЕ БИВА,ЩОМ ТЕ ТЪРПИ ТОЛКОЗ ГОДИНИ.САМО РУО АКО ИМАТ МАЛКО СЪВЕСТ И ДОСТОЙНСТВО ТРЯБВА ДА СПАЗЯТ ЗАКОНА-ПЕНСИОНИРАЙТЕ НАСКА АНГЕЛОВА ОТ ОУО.ИНАЧЕ ОЩЕ МНОГО ЩЕ СЕ СНИМА И ЩЕ СЕ ПЪЧИ И ЩЕ КАЗВА КОЛКО МНОГО РАБОТИ КАТО ХОДИ ЦЯЛ ДЕН ПО УЛИЦИТЕ В ХАСКОВО.

Живот си живее
Живот си живее
17.05.2017 19:17 19:17

Живот си живее Наска в ОУО. Не й трябват отпуски, защото тя целогодишно си живее, все едно че е в отпуска. Нищо не прави, освен да измисля интриги, да обикаля надлъж и нашир града и да се хвали, че много работи. Седи в общежитието само заради големите пари, дето й ги осигурява Колев и няма човек в Хасково, който да не знае за какви нейни умения става въпрос. Цялото РУО са за уволнение, дето се правят на неразбрали, че от години в общежитието грубо се нарушава закона. Наска е единствения началник в образованието, който е непенсиониран пенсионер. Такава наглост никъде няма. Даже вечния Батимов го патиха в пенсия, само тая пиявица се е заклещила и търпят панаирите й. ГЕРБ здраво се излагат с нея. Голяма законност. Голяма справедливост. Наска е въшка на челото на всяка власт. Резил и простотия. Пенсионирайте го най-сетне това чудо на чудесата.

В общежитието
В общежитието
18.05.2017 10:11 10:11

В общежитието произвола си е от години, откак Наска е на стола на началника. Чакаме този цирк да свърши, защото госпожата остаря и отдавна трябваше да е пенсионерка, ама няма шеф, който да я пенсионира, защото тя обслужва всички с мурафети, дето ги измисля, докато си почива от екскурзии на удобния стол. РУО, кмет, ГЕРБ……всички спят блажено, глухи за закон и справедливост. Истината е последното, от което се интересуват тези юнаци, затова и Наска и Колев си блаженстват в ОУО, а паричките си текат ли текат……Няма край тази мръсотия. Наска чака падането на ограничението за пенсиите, защото тавана отдавна го е достигнала със селски вечеринки и обслужване на висшия персонал. Колко пари иска тая жена да вземе за едното клатене на краката 20 години, че и отгоре. Нахалница. Докато има такива управници, така ще е. Обикновените учители да се свиват от срам, че не могат да си плащат сметките, а такива като Наска да точат държавата и да се кефят с големи заплати, докато са живи. Наистина голям резил.

Така е, когато
Така е, когато
18.05.2017 23:36 23:36

Така е, когато институциите не си гледат работата. Ако Наска беше редови учител, отдавна да е пенсионерка. Началник до дълбока старост и на най-голямата заплата. Сега като я удвоят, ще й гълтат праха другите пишман началници. Общежитието за нея е дойна крава. 20 години я дои и няма свършване. Подлуди хората, а тези дето не й играят по гайдата, ги съкрати от работа, без да й мигне окото. Това е Наска. Ненаситна алчност и нахалство. Тя коли, тя беси. Всички махат по задачи, измислени от нея. Накрая тя обира наградите. Никой не разбира как така само за Наска няма пенсия. Що бе. Кмете, и ти ли спиш като РУО. ГЕРБ, не се излагайте повече. Така е

Наша Наска
Наша Наска
19.05.2017 10:30 10:30

Наша Наска вечна бе. Много нахална тая старост, особено когато е на началнически пост с много пари. Стиска здраво стола в ОУО и не спира с нейните селски панаири. Докога бе, Колев. Докога бе, РУО. Докога бе, Беливанов. Докога бе, ГЕРБ. Стига с тези простотии. Пенсионирайте го тоя Нобел. Чакаме справедливост. Чакаме спазването на законите в България. Стига с това незаслужено пъчене на първия ред. Дайте път на младите. Затрихте го това общежитие.

Хайде бе, Джисова
Хайде бе, Джисова
19.05.2017 15:16 15:16

Хайде бе, Джисова, пенсионирай я най-сетне тая Наска, че да си отдъхне общежитието, пък и хората там. И да победи най-сетне закона. Не се излагайте бе, РУО и ГЕРБ. ОУО не е вилает. Не е частна собственост на Колев и Наска.

Ало, РУО
Ало, РУО
20.05.2017 15:45 15:45

Ало, РУО, що стоите със скръстени ръце, бе. Хайде пенсионирайте я тая старуха Наска. Откога чакаме да се случи. Искаме законност и в Хасково. Размърдайте го това блато в ОУО. Вмириса се града и околията от фекалиите на Наска. Свършете нещо полезно за образованието. Стига сте спали с тези големи заплати.

Питаме съвсем сериозно
Питаме съвсем сериозно
21.05.2017 20:48 20:48

Питаме съвсем сериозно г-жа Джисова дали ще следи за спазването на закона за пенсиониране на хората в образованието, особено когато отдавна са навършили годините за пенсия, пък продължават да са началници. Такива като Наска от ОУО. Време е да покажете най-сетне, че правилата са не само за редовите учители. 20 години само лични сметки оправя в това общежитие. Няма какво повече да прави там. Нека да дойде някой млад човек. Стига с тези селски вечеринки и любовни изцепки. Омръзна на всички с нейните шашми и фантасмагории.

Ванчето
Ванчето
06.07.2017 14:48 14:48

За Бога колко сте жалки всички хейтъри които пишете,псувате и кълнете по-горе.
Толкова ли сте айляци,че сте седнали да бълвате глупости.Толкова ли е голяма безработицата в Хасково,че седите по цял ден и хейтвате.А може би сте на работа и пак това правите по цял ден!
Всички вие мразите ,защото горепосочените дами си вършат работата,а на вас НЕ ВИ Е УГОДНО.Ако това ще ви успокои,хейтвайте,кълнете…,но няма да станете по-добри.Жалки и смешни дребни души сте.
Погледнете света от различен ъгъл…И ще сте по добре

Back to top button