Регион

Голям благотворителен концерт за Ники в Харманли

Днес от 18 часа на Лятната сцена в градската градина, при лошо време в читалище „Дружба“, ще се проведе благотворителен концерт за набиране на средства за 17-годишната Николета Корондилева от Хасково, съобщават от общината.

Момичето е ученичка в ПМГ „Боян Петканчин“, страда от тежко онкологично заболяване – Сарком на Юинг и се нуждае от средства за лечението си.

Благотворителната инициатива се организира от Министерството на вътрешните работи и Областната дирекция на МВР-Хасково, а ръководството на община Харманли оказва пълно съдействие за провеждането на събитието.

Концертът е част от инициативата „Деца помагат на деца“ и ще е с участието на Рая Желева, Михаела Манева, Даниел Христов, Танцов ансамбъл „Тракийци“ от село Радиево, Виктория Славова, Михаела Колева, Ивайло Ръжев, Даяна Славова, Мария Терзиева, вокална група „Южняче“, Дамиана Георгиева, Дария Тончева, Галина Богутлиева.

Харманли, нека съпричастността и добротата за пореден път ни обедини…в помощ на Ники!

Всички, които имат желание, могат да преведат средства в банковата сметка на майката на момичето – Росица Вълкова Ленкова

Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801

BIC: BPBIBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button