Хасково с нов заместник – областен управител от днес

Хасково

Стефка Здравкова е новият заместник областен управител на Хасково. Тя е назначена със заповед на премиера Бойко Борисов.

Стефка Здравкова е от Харманли. Тя е дипломиран ветеринарен лекар от Тракийски университет в Стара Загора. Председател е на Български ветеринарен съюз – Областна колегия Хасково и е собственик на частна ветеринарна практика.

Здравкова е втори мандат общински съветник от ПП ГЕРБ в Харманли, председател на групата общински съветници от партията.

Стефка Здравкова е майка на две деца.

Досегашният заместник – областен управител Росен Кузев е освободен от длъжност. Така Здравкова е единственият заместник на Станислав Дечев.

5 коментара

  • Поредната калинка във властта, пък и с Дечев са си лика прилика по НЕкомпетентност и НЕкадърност. Ама то в цялата държава е така и затова вече не тъпчем, а дълбаем и затъваме в дъното

  • БРАВО!!! Отличен избор! Стефка е отличен професионалист, изключително отговорен и принципен човек ! В днешно време хората като нея са малко.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.