Спорт

Хасковски инструктори с благотворителен фест за националния тим по аеробика

Инструкторите от хасковския клуб „Seven Go“ Мая Георгиева и Силви Данаилова и федерацията по спортна аеробика организират благотворителен фестивал в подкрепа на националния ни отбор по аеробика.

Във феста се очакват инструктори от цяла България и ще се представят нови стилове като Freestyler и Strong by Zumba. Цената е по 5 лв. за всеки клас и 20 лв. за всички класове, като ще има и поставени кутии.

Haskovo.info припомня, че националният тим през април спечели бронзов медал на Спортна купа Сузуки, Япония. В отбора са Тихомир Баротев от хасковския клуб “Виолена” и 4-ма състезатели от АМД Пловдив – Анна-Мария Стоилова, Антонио Папазов, хасковлийката Дарина Пашова, Ивелина Лукаки.

Тимът ще се бори за престижно класиране и на Световна купа в Португалия през май и Европейското първенство в Италия през септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button