Хасково

Ремонтират 10 училища през лятната ваканция в Хасковско

В 10 училища в Хасковска област започват ремонти по време на лятната ваканция, съобщиха за Haskovo.info от Регионалния инспекторат по образованието.

Седем от тях са в Хасково: помощното училище, ПГЛП „Райна Княгиня“, СОУ „Васил Левски“, „Св. св. Кирил и Методий“, СОУ „Св. Паисий Хилендарски“, „Любен Каравелов“, ОУ „Св. Климент Охридски“. Ремонтират се по едно школо в Свиленград, Симеоновград и с. Долно Големанци.

Ремонтите са текущи с бюджетите на училищата и включват освежаване, боядисване, циклене на паркети и др. и се очаква да приключат преди новата учебна година.

Haskovo.info припомня, че основните ремонти, които ще продължат през цялата учебна година се очаква да стартират през септември – в хасковските ОУ „Св. Иван Рилски“, ОУ „Шандор Петьофи“ и 4 ОДЗ-та в областния град.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ПИТАНЧО
ПИТАНЧО
06.07.2016 15:17 15:17

И кога ще започне ремонта в ОУ „Иван Рилски“ – още нищо не се прави, пък децата са натирени още от сега за догодина. Не ги ли е срам да си играят с живота и здравето на децата. Кога ще започнат великите ремонти – към края на следващата учебна година ли? Защо изпразниха училището и изгониха децата. Пък те си джиткат великите комбинации. Поне кажете колко години ще се ремонтира училището, че да си местим децата. Очевидно една година няма да стигне! Ще се задавите с далаверите и некадърните решения, които правите. Господ бави, но не забравя.

Майка
Майка
06.07.2016 19:03 19:03

Аз вече си преместих детето.Не съм съгласна детето ми да ходи чак до ПМГ и то втора смяна.Дръпнете си децата от там, малко да помислят като предприемат нещо.

Back to top button