Искат 500 000 лв. кръвнина за убийството на Людмил Банев

Хасково

500 000 лв. кръвнина поискаха роднините на убития Людмил Банев от подсъдимите Веселин Радев и Ивайлов Митев.

Днес Хасковският окръжен съд даде ход на делото, по което Митев и Радев са обвинение, че в съучастие са умъртвили Банев.

Жената на Банев Светлана Костова поиска обезщетение от по 150 000 лв. от двамата подсъдими, като 200 000 лв. от общата сума са за детето й. Майката на жертвата Славка Банева иска кръвнина от по 100 000 лв. от Радев и Митев.

Дело
Майката и жената на убития Людмил Банев

Haskovo.info припомня, че убийството стана на 28 август миналата година зад театъра в Хасково. От записите на камери за наблюдение, подкрепени от свидетелски показания, се виждало, че Веселин намушква смъртоносно с нож жертвата, но преди това и след това удари с палка му нанася Ивайло. Преди нападението Ивайло и Веселин, били на казино в Пловдив, където употребили алкохол и кокаин, а малко по-късно Веселин започнал да заплашва по телефона с убийство жертвата.

Дело

За днешното заседание бяха призовани 14 свидетели, от които се явиха 9. В петък процесът продължава с разпитите на още свидетели и вещи лица.

3 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...