Регион

Арестуваха бракониер без книжка, обраха жилище и Ауди

Служители на „Горско стопанство” са подали сигнал, че са спрели за проверка в района на Симеоновград лек автомобил Форд с водач 40-годишен мъж от града, съобщават от полицията.

Те са констатирали, че в колата се пренасят близо 0,5 пространствени кубични метра дърва за огрев без документи, доказващи законовия им произход. Дошлите на място полицаи са установили и че мъжът шофира неправоспособен и е задържан до 24 часа.

Крадци са проникнали в апартамент на хасковската улица „Граф Игнатиев” и са откраднали лаптоп и ключове за Ауди А8. След това са задигнали документи, вещи и 30 лв. от колата.

4900 цигари без бандерол иззеха икономическите полицаи в Свиленград. Те са намерени в търговски обект на улица „Княз Борис”. Безакцизните папироси са иззети с протокол от 54-годишния собственик, който е задържан до 24 ч.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button