Хасково

Абитуриенти купиха апаратура за АГО с парите за тоалети

И абитуриентите в Стамболово направиха дарение, вместо да харчат парите си за скъпи тоалети. Със събраните средства те купиха медицинска апаратура на Акушеро-гинекологичното отделение на болницата в Хасково.

На изпращането, което се състоя в залата на общинска администрация, 12-токласниците бяха нетрадиционни. Вместо с лъскави тоалети, те избраха да бъдат с бели тениски с лого „Подай ръка”.

Абитуриенти

Да бъдат добри хора и да съхранят доброто в себе си, им пожела директорът на СУ „Св. Климент Охридски” Гочо Гогов в своя поздравителен адрес. Класният ръководител Светлана Тодева благодари на своите ученици за незабравимите мигове прекарани заедно, които със своята емоционалност смекчаваха строгостта й.

Абитуриенти

Всеки от абитуриентите бе номиниран. Ученик-непукист, най-четящ зрелостник, най-сърфиращ в интернет, най-боледуващ, такъв запазил детското в себе си и други. Оказа се, че има и ученичка, която не е допуснала нито едно извинено и неизвинено отсъствие за последните четири години.

Абитуриенти

Под звуците на химна знаменосците-зрелостници предадоха знамето на училището на своите наследници. Да бъдат пълноценни като хляба, необходими като солта, неугасими като огъня и стихийни като водата, се заклеха абитуриентите хорово.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button