Хасково

Именуват 163 улици във вилни зони и хасковски местности

Кметът Добри Беливанов предлага с докладна за майската сесия именуване на 163 улици в жилищните райони „Каменец“, „Куба І и ІІ“, „Орфей“, „Изгрев“, кв. „Република“ и в местностите „Кекличево стопанство І и ІІ“ и „Дерекьой топра“ – северно от кв. „Бадема“ и западно от ул. „Места“ в Хасково.

В общината са постъпили множество запитвания и искания за издаване на удостоверение за актуален адрес на живеещи в посочените райони и местности.

В жилищните райони „Каменец“, „Куба І и ІІ“, „Орфей“ и „Изгрев“ именуването е извършено съобразно одобрените планове за улична регулация на съответните райони.

За местностите „Кекличево стопанство І и ІІ“ и „Дерекьой топра“ няма одобрени планове за улична регулация и именуването е извършено съобразно съществуващите пътища, където има постоянно живеещи граждани.

За кв. „Република“ има одобрен план за улична регулация, който е с по-малък обхват от съществуващата пътна мрежа. Именуването на улиците е извършено съобразно съществуващите на място пътища.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button