Беливанов си отмени заповедта за уволнението на Биляна Димитрова

Хасково
Добри Беливанов

Кметът Добри Беливанов си отмени заповедта за уволнението на секретаря на общината Биляна Димитрова, потвърди за Haskovo.info градоначалникът.

Както и при уволнението преди ден и сега Беливанов не обясни мотивите си.

Haskovo.info припомня, че в четвъртък стана ясно, че Биляна Димитрова е уволнена и че за мястото й ще бъде обявен конкурс.

Димитрова обясни, че според нея причините са неин доклад до кмета, в който тя описва нарушения във финансовата дисциплина на общинска администрация.

Днес до обяд Димитрова не беше уведомена официално, че в понеделник трябва да е на работа в общината.

Още новини

loading...

18 коментара

 • Тва на микрофона ли го обявява? Или обявява конкурса на Китна Тракия? Позор!

  • Най-тъпия кмет на света е хасковския, зарови града и го хвърли в мрак, ама то и държавата гербджийска загива

  • Беливанов е. невзрачен и безгласна буква а пък герберастите унищожават всичко по пътя си

 • Ха-хаааааааа,бай Добри хептен се оля.Ще си я отмени ами,чунким той има право да уволни и една чистачка в тая община без сьгласието на истинския кмет-Делян Добрев.

 • Табакова на прокурор! Защо бе другарке скри документите на жени за инвитро,токова ли си проклета и лоша? Нека влезе прокуратурата в общината! Нека Табакова бъде съдена!

 • Това е резултат от вътрешните борби в герб. Беливанов опита да се изрепчи ама му скръцна делянчо добрев със зъби и дядката клекна, жалка кртинка, жалко и за хасково – все по упадъчно изглежда и замира всичко тук

 • На Беливанов му омръзна да го командори Делян Добрев. Жестоко са скарани в момента. Димитрова е кума на Добрев, която е назначена без конкурс на тази длъжност. Явно е искала да върти цялата община и Добри не е издържал, но са му извили ръцете. Сега змиите изпълзяха от под камъните и започнаха да съскат отново.

 • Всички само може да гадае те но нищо не знаете и за това ви е яд. Но Кметът си е наред може да сте сигурни в това. Това че някой се възползва от добрината му е друго нещо. А пък ако някой може да се оправя по добре да заповяда на неговото място. .Пък после да критикува налииииии

 • значи защитнико, ако този кмет е много добър и си е на мястото, значи хитлер е лауреат на нобеловата награда за мир. аз работя в общината и знам какви оперативки прави, как крещи по служителите, как Жана Райкова се репчи на всички и тя го насъсква срещу служителите. Не Добрев, Жана Райкова го командва и го върти на оная си работа. И наистина Табакова скри документите на една жена за комисия за инвитро процедури. И ако тази жена не се беше разтърсила и не беше вдигнала скандал щеше да изпадне от комисията и от класирането за ин витро Тази Светла Табакова наистина е чудовище. И право да си кажа ако тия двете продължават да го командват и да го използват ще се срине всичко. Вие не знаете за какво става въпрос. Наистина е много зависим от тях. Защо незнам.

 • Т’ва в тая, така наречена община, нямат ли папки? На снимката по-горе се вижда как кмета чете от едно листче сгънато на четири, което вероятно е държал в задния си джоб. Една докладна имаше снимата в друга статия и тя намачката, като стара пижама.

 • На някой не са му издържали нервите като е видяла какво става с финансите на общината.И е взел инициативата в свой ръце като е описала подробно за какви злоупотреби с общински пари става въпрос. Разбира се такива хора се уволняват на момента , но понеже сме рода, са се провели едни разговори след това за да замажем нещата. А основния заподозрян в злоупотреби Джемилето-Жана Райкова след като напусне общината при Гаргов ли ще я вземат на работа или при Р.Данев. Все пак услугите който предлага под формата на екрот трябва да се осребряват ?

 • Охоо, платените коментари пак започнаха. Същия коментар на Гюлшен е и в Хасково.нет. По лесно ли беше с “copy” “paste” Жалки сте, но всичко се връща има кой да гледа, бъдете сигурни.

 • на кладата трябва да са джемиле и светла тъпото,срам и позор за хасково най-п… к….и да ни управляват.ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО.

 • Сега ако го накарат да подаде оставка ще е ясно каква сган са. Използваха Беливанов, един доказал се човек, който сам ремонтира къщата си, сам си цепи дървата, но не се вписа в тяхната глутница кръвожадна. ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ! Аз гласувах за Добри, не за Дилян.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.