Беливанов си отмени заповедта за уволнението на Биляна Димитрова

Хасково

Кметът Добри Беливанов си отмени заповедта за уволнението на секретаря на общината Биляна Димитрова, потвърди за Haskovo.info градоначалникът.

Както и при уволнението преди ден и сега Беливанов не обясни мотивите си.

Haskovo.info припомня, че в четвъртък стана ясно, че Биляна Димитрова е уволнена и че за мястото й ще бъде обявен конкурс.

Димитрова обясни, че според нея причините са неин доклад до кмета, в който тя описва нарушения във финансовата дисциплина на общинска администрация.

Днес до обяд Димитрова не беше уведомена официално, че в понеделник трябва да е на работа в общината.

18 коментара

 • Тва на микрофона ли го обявява? Или обявява конкурса на Китна Тракия? Позор!

  • Най-тъпия кмет на света е хасковския, зарови града и го хвърли в мрак, ама то и държавата гербджийска загива

  • Беливанов е. невзрачен и безгласна буква а пък герберастите унищожават всичко по пътя си

 • Ха-хаааааааа,бай Добри хептен се оля.Ще си я отмени ами,чунким той има право да уволни и една чистачка в тая община без сьгласието на истинския кмет-Делян Добрев.

 • Табакова на прокурор! Защо бе другарке скри документите на жени за инвитро,токова ли си проклета и лоша? Нека влезе прокуратурата в общината! Нека Табакова бъде съдена!

 • Да не те сплаши Делянчо ,значи от теб кмет нестава твойта дума не се чува.

 • Това е резултат от вътрешните борби в герб. Беливанов опита да се изрепчи ама му скръцна делянчо добрев със зъби и дядката клекна, жалка кртинка, жалко и за хасково – все по упадъчно изглежда и замира всичко тук

 • На Беливанов му омръзна да го командори Делян Добрев. Жестоко са скарани в момента. Димитрова е кума на Добрев, която е назначена без конкурс на тази длъжност. Явно е искала да върти цялата община и Добри не е издържал, но са му извили ръцете. Сега змиите изпълзяха от под камъните и започнаха да съскат отново.

 • Всички само може да гадае те но нищо не знаете и за това ви е яд. Но Кметът си е наред може да сте сигурни в това. Това че някой се възползва от добрината му е друго нещо. А пък ако някой може да се оправя по добре да заповяда на неговото място. .Пък после да критикува налииииии

 • значи защитнико, ако този кмет е много добър и си е на мястото, значи хитлер е лауреат на нобеловата награда за мир. аз работя в общината и знам какви оперативки прави, как крещи по служителите, как Жана Райкова се репчи на всички и тя го насъсква срещу служителите. Не Добрев, Жана Райкова го командва и го върти на оная си работа. И наистина Табакова скри документите на една жена за комисия за инвитро процедури. И ако тази жена не се беше разтърсила и не беше вдигнала скандал щеше да изпадне от комисията и от класирането за ин витро Тази Светла Табакова наистина е чудовище. И право да си кажа ако тия двете продължават да го командват и да го използват ще се срине всичко. Вие не знаете за какво става въпрос. Наистина е много зависим от тях. Защо незнам.

 • Т’ва в тая, така наречена община, нямат ли папки? На снимката по-горе се вижда как кмета чете от едно листче сгънато на четири, което вероятно е държал в задния си джоб. Една докладна имаше снимата в друга статия и тя намачката, като стара пижама.

 • На някой не са му издържали нервите като е видяла какво става с финансите на общината.И е взел инициативата в свой ръце като е описала подробно за какви злоупотреби с общински пари става въпрос. Разбира се такива хора се уволняват на момента , но понеже сме рода, са се провели едни разговори след това за да замажем нещата. А основния заподозрян в злоупотреби Джемилето-Жана Райкова след като напусне общината при Гаргов ли ще я вземат на работа или при Р.Данев. Все пак услугите който предлага под формата на екрот трябва да се осребряват ?

 • Охоо, платените коментари пак започнаха. Същия коментар на Гюлшен е и в Хасково.нет. По лесно ли беше с „copy“ „paste“ Жалки сте, но всичко се връща има кой да гледа, бъдете сигурни.

 • на кладата трябва да са джемиле и светла тъпото,срам и позор за хасково най-п… к….и да ни управляват.ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО.

 • Сега ако го накарат да подаде оставка ще е ясно каква сган са. Използваха Беливанов, един доказал се човек, който сам ремонтира къщата си, сам си цепи дървата, но не се вписа в тяхната глутница кръвожадна. ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ! Аз гласувах за Добри, не за Дилян.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.