Регион

ГДБОП удари две бензиностанции в Харманли

В хода на акция на Междуведомствения център за противодействие на контрабандата и контрол на движението на рискови стоки и товари към ГДБОП на 17 и 18 май са проверени две бензиностанции в Харманли, съобщават от МВР.

Там са открити допълнително монтирани устройства, които не били описани в схемите на обектите. По мнение на експерти електронните блокове служели както за прикриване на реалните количества доставяни горива, така и за манипулиране на постъпващата информация към приходната агенция.

За различни законови нарушения от контролните органи са съставени 4 протокола за задължително предписание и 9 акта за установени административни нарушения. Събрани са около 11 000 лв. данъчни задължения.

На един от обектите е установена продажба на некачествен бензин А-95. Бензиностанцията е запечатана от Метрологичната агенция и е наложена принудителна административна мярка “забрана за разпространение на гориво в търговската мрежа“. Проверките продължават, допълват от МВР.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Митю Клявката
Митю Клявката
20.05.2017 21:39 21:39

На кого са бензиностанциите?Съобщете!
Бившия съдия Велин Александров замесен,ли е?Лисков?Минка-гъзинка?Кумата на Лисков???

Цапето
Цапето
20.05.2017 21:58 21:58

Клявка,Ам те са всеки ден трите на пицарията,Банчева,съдийката и адвокатката цяло Харманли ги знае ко са праиш на ударен

Back to top button