Общината без секретар, Димитрова не знае за отмененото си уволнение

Хасково

Община Хасково и днес остана без секретар. Биляна Димитрова не отиде на работа в кметството, въпреки че в събота кметът Добри Беливанов потвърди, че е отменил заповедта си за уволнението й от края на миналата седмица.

„Никой не се е свързал официално с мен за да ме уведоми, че заповедта е отменена и трябва да се върна на работа“, заяви пред Haskovo.info Димитрова.

Междувременно стана ясно, че Беливанов е в двудневен отпуск, а функциите му сега се изпълняват от зам.-кмета Евгени Консулов.

Haskovo.info припомня, че скандалът с уволнението на Димитрова избухна в четвъртък, като градоначалникът не обясни защо това се налага. Според Димитрова пък причината е неин доклад за финансови нарушения в общинска администрация.

На 19 май от общината обявиха конкурс за секретар, като документите се подават до 29 май. Минимално изискване за кандидатите е да имат висше образование, магистър, 5-годишен професионален опит в областта на публичната администрация, или придобит II младши ранг.

20 коментара

 • Тая пък, покана чака. Тя ли не знае? Нали е кума на Дилян, натиснал е тук-таме и сега обратно в общината. Горкия Беливанов с такъв мръснишки екип.

  • Сега ли се сетихте, че общината няма кмет – такъв липсва от ноември 2015 година след изборите, Беливанов за никакъв чеп не става и тия около него са същите мърди, съсипаха Хасково и сега ще ми подават оставки, да се махат

 • За форумите знаела и благодари на хората, че я подкрепили а за заповедта ,че са и отменили уволнението незнаела.Смях в залата…ххахахахахах….Ами от къде да знае тя новините ги прескача , само форумите ползува.

 • Ей, мръсно семейство Гелови я не хейтете, че скоро в миша дупка ще се навирате!

 • Тролове, зaщо не тролите срещу г-н Беливанов? Гаргата и Джуката спряха да кихат, а! Или вече пратиха пасквила с коментарите ви – фекалии на болен ум.

 • Беливанов,толкова ли си повърхностен свитата около теб са не морални и прости хора,но ти би трябвало да се разграничиш от тях ,защото позицията Ти/не заслужаваш обръщението Вие/ се скри в миша дупка от неграмотност или твоя принцип е ‘ЕЖКА’- ЕДНА ЖЕНА КАЗА, Тази жена-Димитрова може майкати да ти разкатае с твоята неграмотност и не компетентност,но не искам да ти подсказвам как,защото сте се омотали с тази заповед като свински черва.На Китна Тракия ли се обявява нейното назначаване ,а заповедта на площада ли се връчва?Димитрова е умна и прецизна.С нея май си обърка нещата.

 • АМИ ДЖЕМКА-СЕМКА ДЕТО ПАРИЧКИ ИСКА И НА ВСИЧКИ Х-Я ИСКА ,ТРЯБВА СЪД ЗА НЕЯ ЧЕ ПРОДЪРЖАВА С ДАЛАВЕРКИ МАЛАВЕРКИ

 • Димитрова нее злопаметна жена ,тя никога не злорадства,дори съжелява за на условията за конкурс на условията за конкурсе е лъжаРешението е нейно.Кмета и сега след случилото се казва колко лошо ще го подведат неговите протежета.А до колкото за това ,че не отговаря

 • Абе тези изисквания за 5 години стаж сега ли се появиха или си мълчаха досега за да не пускат конкурс. А сега… кво стана ???

 • Заповедите за уволнение, повишение, промяна в заплатите, наказания, тяхната отмяна се връчват на лицата срещу подпис. Това са финансови, юридически и административни актове и са отговорност на кмета, барабар с неговия прехвален екип. Без подпис за връчване значи не е уведомена.

  • Беливанов е най-смешния кмет на света, за нищо не става тоя дъртофелник, ама кой ли ще ни пробутат след като си подаде той оставката, внимавайте кого избирате да не стане гъть пак

 • ЧУДЕСНО ,РИБА СЕ ЛОВИ В МЪТНИ ВОДИ. Димитрова е няма,свобода и чудо в общината.Руйно вино се лей,на Таничка от бъчвите,желязо се продава.Ей,живот ,живот!

 • Пиране: Защо Консулов, Д.Добрев, Захариева, Антон Иванов, Ст. Дечев, Биляна и т.н. не се явиха на избори срещу Г. Иванов и да спечелят този мажоритарен вот!!! Не им стискаше! Сега нещо не ги устройва, злобеят, интригантстват, клеветят. Засрамете се!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.