Хасково

Арестуваха двама хасковлии с щампи за ментета

Двама хасковлии са задържани за изготвяне на заготовки с лого на защитени търговски марки, съобщават от пресцентъра на полицията.

Вчера хасковски криминалисти са проверили адрес на улица „Петър Берковски” в областния град. Те са установили, че мъжете на възраст 27 и 30 г. изготвяли заготовки на запазени марки без разрешение на правопритежателя. От обекта са иззети 330 платнени заготовки, 14 готови артикула, 457 броя гофрирана хартия с щампи и лого, 27 ленти с надпис и 26 ситопечати с различни марки.

Полицаите са иззели също цигари и тютюн през последното денонощие. 4 кг от нарязаната листна маса е намерена при проверка на къща на булевард „Съединение” в Димитровград, обитавана от 55-годишен мъж. 1800 цигари са открити в дом в харманлийското село Доситеево, собственост на 62-годишна жена.

30-годишен хасковлия пък е подал сигнал, че от фермата му в село Доситеево е открадната дискова брана на стойност около 1300 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button