Регион

18-годишна дрогирана и без книжка катастрофира на площада в Симеоновград

18-годишна без книжка и дрогирана с амфетамин е катастрофирала вчера на площад „Шейновски“ в Свиленград, съобщават от пресцентъра на полицията.

Около 10 часа момичето подкарало „Ауди А4“ и при маневра на заден ход се ударило последователно в ограда и контейнер за отпадъци. Симеоновградчанката е арестувана до 24 часа.

58-годишен шофьор пък пострадал в инцидент. Катастрофата е станала на 23 май в 13:20 часа след разклона за ивайловградското село Глумово. Мъжът е шофирал лек автомобил Фолксваген с несъобразена скорост и е загубил контрол. Обърнал се е в канавка на пътя. От удара той е с рани на дясната ръка.

Още една катастрофа е станала след несъобразена скорост на автомагистрала ”Марица” в посока Свиленград. 59-годишна германка е управлявал Мерцедес В150, излязла е вдясно от платното и се е преобърнала в крайпътна нива. Жената е прегледана в свиленградската болница с порезна рана на ръката и е освободена за домашно лечение.

Кола и мотопедист без книжка са се ударили на 23 май. В 22:40 часа на кръстовището между булевард „Христо Ботев” и улица „Людмила Димитрова” в Димитровград е възникнало произшествие между Фолксваген и мотопед. 45-годишният водач на леката кола, при завой наляво не е пропуснал и е отнел предимството на насрещно движещия се мотопед „Малагути” с 18-годишен младеж.

При удара е пострадал мотопедистът, който е с фрактура на ляв глезен и разкъсно-контузна рана на лявата подбедрица. Настанен е в МБАЛ „Св. Екатерина“ без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button