Хасково

Награди от национален конкурс за двама учители

Таня Манолова, учител по математика в Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ в Хасково е отличена в националния конкурс за приобщаващи практики в класната стая.

Нейната разработка „Математически калейдоскоп“ е класирана на първо място от професионално жури, в което влизат изтъкнати преподаватели от Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

В категория „Практики за приобщаване на широката общност към училищния живот“ на второ място е класирана Румяна Лозева от ПГ „Проф. д-р Асен Златаров” в Димитровград.

Двете учителки ще получат своите награди на 16-ти юни на празник в Южния парк в София.

Конкурсът бе организиран в рамките на програма „Едно училище за всички“ с подкрепата на Фондация „Америка за България“. Във фокуса на вниманието е учителят, който помага на децата да развиват способностите си, да превъзмогват трудностите и ги подкрепя в тяхното израстване, съобщават организаторите от Центъра за приобщаващо образование.

Както Haskovo.info писа, ОУ „Пенчо Славейков“ в Димитровград е одобрено за участие в програмата „Едно училище за всички”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Поздрав да наградените учители
Поздрав да наградените учители
26.05.2017 16:48 16:48

Поздрав за наградените учители! Хубаво е, когато трудът се оценява по достойнство. Чудно как не е изместила някоя работна пчеличка пом.директорката на ОУО Наска. Тя винаги е първа за награди. Търсете я там, където дават и пари, че духовно без покритие със сумички за нея няма значение. Чака още парички, затова не се пенсионира и тавана бие, за да е началник. Нали край нея има толкова работни пчелички, които й се въртят на пета. Че как иначе. Ако не й угаждат…уволнения, съкращения, наказания, обиди, заплахи…всичко по план. Няма пенсия за интригантки като нея. Тя е все на баша и командва парада. Срам няма и в нея, и в Колев и в РУО.

Back to top button