Хасково

Оставиха в ареста убиеца на пенсионера, в Любимец го плашат с линч

Хасковският окръжен съд остави 20-годишния любимчанин Стефан Николов, задържан за убийството с брадва на Петко Марков на 75 г. в къщата му в центъра на Любимец.

Адвокатът на Николов, който е направил пълни самопризнания, подкрепени от разпитите на 13 свидетели, два огледа и следствен експеримент, заяви че подзащитният му не може да плати парична гаранция. Отделно, при мярката „домашен арест“ няма да може да му се осигури сигурността, защото в Любимец има настроения за саморазправа с него.

Хасковският съд остави в ареста Стефан Николов, който е познат на полицията и за кражби, заради красноречивите доказателства срещу него, както и от опасността да се укрие или извърши друго престъпление.

Както Haskovo.info писа, убийството е станало в нощта на 20 срещу 21 май с брадва. Николов е ръководен от лични мотиви. Той е работил в двора на жертвата си, а двамата се познавали от скоро.

Назначени са експертизи, като се търсят и биологични следи в къщата, зада се установи дали е имало интимни контакти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button