Хасково

Тодор Кожухаров с юбилеен концерт и в подкрепа за Ники

Народният певец Тодор Кожухаров ще отпразнува 40 г. на сцената с юбилеен концерт в Хасково. Празникът на тракийската музика ще се състои на 30 май от 18:30 часа в зала „Дружба“.

Съорганизатори на концерта са община Хасково и читалище “Проф. д-р Асен Златаров – 1961“.

Музикалният подарък към любителите на автентичния фолклор е под наслов „40 години с песните на Тодор Кожухаров“. Входът е свободен.

Призивът на изпълнителя към неговите почитатели е вместо цветя, публиката да направи дарение на средства за Ники Корондилева. Тодор Кожухаров е поредното знаково име за Хасково, което подкрепя каузата #ХасковоЗаНики и иска чрез своя щедър жест да помогне за лечението на 17-годишната ученичка от ПМГ „Акад. Боян Петканчин“. Приятелите на Ники вече са готови с дарителските кутии, които ще бъдат поставени на входа на зала „Дружба“.

В юбилейния концерт на Тодор Кожухаров ще участват оркестър „Южни ритми“ със солист Донка Кожухарова, оркестър „Сакар“ с Данислав Кехайов, Жечка Сланинкова, Стоян Ганчев, Конушенски народен оркестър с ръководител Никола Илиев и солисти Елена Чаушева, Таня Досева и Благой Манчев, фолклорна група “Тракийка“ при читалище “Климент Охридски“ в Хасково.

Всички те и най-вече Тодор Кожухаров разчитат на подкрепа на каузата #ЗаНики и се надяват на пълна зала и щедри сърца на 30 май.

Тези, които нямат възможност да присъстват на юбилейния концерт на Тодор Кожухаров, могат да подкрепят Ники с паричен превод по банков път.

Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801

BIC: BPBIBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Съкварталка
Съкварталка
26.05.2017 17:18 17:18

Браво, Кожухаров!Поредният мил жест към това момиче!

Анонимен
Анонимен
26.05.2017 17:19 17:19

DAno IMA KASMET

Back to top button